Edward Maya lanseaza albumul de debut alaturi de Cat Music

Edward Maya va lansa, in sfarsit, albumul sau de debut. Conflictul dintre casa de discuri Cat Music si artist a fost rezolvat iar primul material va aparea in curand!

Victorie pentru ambele parti! Dupa neintelegerile legate de cea mai de succes piesa romaneasca in toata lumea - Stereo Love, Cat Music si Edward Maya au ajuns la un punct comun iar albumul de debut al lui Edi va fi pe piata in curand, cu un single nou: "Mono in Love" (ati prins antiteza cu "Stere-Mono" Love?)

Cat Music are placerea sa ne anunte ca pana la sfarsitul acestui an, va lansa primul album Edward Maya featuring Vika Jigulina si, odata cu el, single-ul “Mono In Love”. Dupa ce a intrat in top 20 in Billboard Hot 100 si a prins aripi fiind pe primul loc in European Hot 100, Billboard Dance Chart, locul 3 in UK Singles Chart, zeci de discuri de aur si platina - are platina si in America de Nord, era cazul sa auzim primul produs al lui Eduard Ilie.

Impreuna cu Vika Jigulina am finalizat toate piesele si am decis sa continuam succesul single-urilor si prin lansarea albumului “The Stereo Love Show” impreuna cu Cat Music si sa aducem fanilor un nou capitol al calatoriei incepute acum trei ani.”, a declarat Edward Maya, CEO Mayavin Records.

Sunt foarte bucuros ca am reusit sa trecem peste anumite asperitati din relatia cu Edward Maya iar acum colaborarea noastra se relanseaza prin noul single si mai ales prin albumul care vine sa continue cariera celui mai bine vandut artist roman pop dance. Sunt sigur ca noul single va fi bine primit de radiouri si de partenerii nostri din intreaga lume. Toata echipa Cat Music e nerabdatoare sa dovedeasca faptul ca succesul poate fi depasit de cel al noului single”, continua Dan Popi, CEO Cat Music.

Calatoria continua pentru Edward Maya cu albumul "The Stereo Love Show".   Pe langa asta, artistul are si Mayavin Show cu single-ul "Friends Forever".

Va bucura acest anunt? Asteptati cu nerabdare albumul?


2 comentarii

  • de cand astept "mono in love " love struck

  • 2. VICTOR_VIBEFM.RO in 18.10.2012 /20:58

    Foarte frumos ! Ati reusit victoria ! Bravo Edward & VIKA ! Sa sti ca niodata nu e tarziu , toate la timpul , e bine ca s-a facut dreptate in cazul asta happy Vorba aia traim in Ro si problemele se rezolv la viteza melcului ...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL