Elena Gheorghe lanseaza un album special pentru Japonia

Muzica Elenei Gheorghe depaseste noi si noi bariere! Artista va lansa foarte curand un album dedicat special fanilor din Japonia cu hitul Disco Romancing.

Voi lansa albumul “Disco Romancing” la care am lucrat impreuna cu Laurentiu Duta, Ionut Radu si  David  Deejay, album ce contine 15 piese si este deja disponibil pe iTunes. Piesele sunt in limba engleza, existand si un cover dupa un hit japonez, “Roman Hikou”. Sunt foarte entuziasmata, mai ales ca nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge sa lansez un album acolo!”, a declarat Elena.

La mijlocul lunii noiembrie, Elena urmeaza sa concerteze in Tokyo, intr-unul dintre cele mai mari cluburi de acolo si in Osaka. Artista si-a facut insa timp si pentru a descoperi orasul si cultura japoneza. “

Propun sa reascultam hitul "Disco Romancing", a trecut multa vreme de cand a fost in topuri.

Sunt foarte curioasa, e ceva nou pentru mine.Pe langa concerte, cateva aparitii tv si emisiuni la radio, mi-am propus sa vizitez cat mai mult si, desigur, sa ma bucur si sa experimentez nebunia lor culinara”, a declarat Elena.                

Tot pentru fanii spanioli a lansat "Amar tu vida" insa saptamana trecuta, artista a venit cu o piesa noua pentru fanii ei de pe Facebook si din online: Incomplete - asculta AICI!

Ce zici de performanta Elenei, ii dam un LIKE?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL