Frozen, no.1 incontestabil in Billboard

Coloana sonora a filmului Frozen reuseste sa ajunga din nou in varful clasamentului Billboard si se indreapta catre a saptea saptamana neconsecutiva in care detine acest loc.

Noua crestere in vanzarile albumului se datoreaza si faptului ca pe 18 martie filmul Frozen a fost lansat in varianta home video, iar predictiile il pun in jurul cifrei de 200 de mii de copii vandute cu aceasta ocazie.

Vanzarile albumului Frozen s-au descurcat farte bine si in perioada 29 - decembrie - 5 ianuarie, cand a vandut peste 165 de mii de copii, iar la acel moment a reusit sa ii blocheze si ascensiunea lui Beyonce catre prima pozitie in clasamentul Billboard 200. Let It Go are si o varianta intepretata de Demi Lovato, pe care o puteti asculta aici, piesa a castigat si premiul Oscar pentru cel mai bun cantec dintr-un film.

Frozen a fost primul album al anului 2014 care a reusit sa vanda un milion de bucati si e pentru prima oara de la Titanic incoace cand un sountack reuseste o asemenea performanta. In acel an, Titanic, evident tras in sus de piesa My Heart Will Go On a lui Celine Dion a stat in Top 200 timp de 16 saptamani, iar recordul e detinut de Wesst Side Story, cu 54 de saptamani intre 1962 si 1963.

 

Voua va place piesa? Ati vazut Frozen?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL