Grasu XXL lanseaza albumul Live @ Euphoria Music Hall (teaser, coperta)

Dupa o prima jumatate de an nu foarte fericita, Grasu XXL incheie anul cum nu se poate mai bine. Desi este ocupat onorand invitatiile la posturile de radio si televiziune, cu desfasurarea zecilor de concerte din tara si strainatate si filmarile pentru cel mai recent videoclip, Grasu XXL revine cu un nou material, alaturi de MusicExpertCompany!

 

Este vorba de mult asteptatul album audio inregistrat cu piese LIVE din cadrul unui concert desfasurat la inceputul anului in Euphoria Music Hall de la Cluj. Desi Grasu XXL este foarte usor de remarcat datorita prezentei scenice, elementul inedit al concertului inregistrat pentru album il puncteaza prezenta live band-ului compus din: Vlad Bolborea (Tobe), Stefan Mihailescu (Chitara), Relu Batog (Clapa), Radu Dumitriu (Bass), cu participarea speciala a lui Mitza (DJ & Programming).

Grasu XXL: "După accident ne-am gândit (Cristi Ochiu, impresarul meu, si cu mine) sa înregistram un concert cu band-ul si am ales Euphoria Music Hall din Cluj, undeva in luna aprilie 2013. De atunci s-a tot lucrat la el, l-am mixat cu Bebe Vandra, iar de partea video s-a ocupat Daniel Vasile, un drag prieten de-al lui Tranda si implicit de-al nostru. Am ales 10 piese din cele 28 pe care le-am cantat in seara aia, cele care au sunat cel mai bine... hahahaha!!! Sper sa va placa, v-am pupat!"

Albumul se numeste "Grasu XXL Live @ Euphoria Music Hall", va fi lansat exclusiv pe iTunes luni, in data de 4 noiembrie 2013, si este deja disponibil pentru precomanda pe iTunes aici: http://bit.ly/1gyDl8L. De asemenea, v-am pregatit si cateva surprize video pe parcursul celor doua saptamani care mai sunt pana la lansarea albumului. Urmariti MTV, Pro FM, Urban.ro, paginile de Facebook oficiale ale MusicExpertCompany si ale lui Grasu XXL.

Va reamintim ca piesa "Deja Vu", Grasu XXL feat. Ami, urca in topurile difuzarilor de la o zi la alta catre cea mai inalta pozitie, si ca recent s-a filmat si videoclipul pentru aceasta piesa de exceptie in regia lui Spike, cu participarea de onoare a doi dintre cei mai buni dansatori din Romania: Dragos Cristian Istvan si Luiza Comsa (Moty Dance Studio).

LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL