Irina Rimes si-a anuntat noul album la ea in sufragerie

Irina Rimes, cu siguranta, una dintre cele mai apreciate canterete din Romania, si-a anuntat noul album intr-un mod unic.

Artista si-a chemat prietenii chiar in sufrageria ei, acolo unde a sustinut un concert unplugged. Invitatii au fost intampinati cu bunatati pregatite de mama Irinei si au avut parte si de o surpriza. Irina a dezvaluit viitoarele single-uri si le-a aratat o parte din ceea ce va insemna viitorul ei proiect.

Astfel, Irina i-a anuntat pe cei prezenti ca odata cu lansarea albumului, “Despre el” va incepe un turneu in tara, primul din cariera ei.

“Le multumesc celor care au fost prezenti la mine in sufragerie pentru suportul pe care mi l-au oferit de la inceputul carierei. Pentru mine urmeaza o etapa noua a carierei si am vrut sa le impartasesc acest lucru. Am ales sufrageria mea, ca loc de intalnire pentru ca am vrut sa-I primesc intr-un loc aproape sufletului meu, la fel cum sunt si ei.”, a spus Irina Rimes.

Dupa ce primul ei single, “Visele” a lansat-o in industria muzicala si i-a si adus titlul pentru debutul anului trecut, artista a ajuns la performanta de a fi una dintre cele mai difuzate pe radiourile de la noi, cat si din strainate, fiind chiar premiata in Kazahstan pentru piesa “I loved you” in colaborare cu Dj Sava.

Tot in 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franta, in urma caruia a lansat piesa “Vivons les”, varianta in franceza a single-ului “Visele” si a a obtinut doua premii la Media Music Awards.

Industria muzicala romaneasca a fost cucerita si de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, asa ca, pe langa succesul pe care l-a inregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. In ultimul an, cantarete precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului si au lansat piese scrise de catre artista de peste Prut.

Irina a intrat in portofoliul Quantum Music, cel mai nou label boutique din Romania ce are ca strategie lansarea pe piata a unor artisti talentati aflati la inceput de drum.

 

Taguri: irina rimes

1 comentariu

  • irina rimes ce urat a venit imbracata la music awards doamne fereste ziceai ca este din aceea din afara care vine si face curat menajera maid in engleza alina eremia la fel parca era o prostituata ii mai trebuia si o poseta si gata era buna de dus pe centura la agatat au venit imbracate acceptabil sore andra sau lora alea da sa zicem dar astea doua au venit ca niste depravate de fapt oare de ce mira ca si in vara la cantaretii straini si cantaretele straini am vazut tinute parca ziceai ca sunt de filme ***** din latex piele ma rog asta la nicki minaj si au mai fost si altele imbracate asa

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL