Justin Bieber - Under the Mistletoe (album de Craciun)

Justin Bieber va lansa un album de Craciun! Pentru cei care credeau ca vor scapa de vocea pustiului care ne-a innebunit cu "Baby", poate fi o veste proasta! :))

Pe 1 noiembrie, Justin Bieber va incepe sa colinde, sperand sa rupa iar recordurile de vanzari. Cantaretul-minune va lansa albumul Under the Mistletoe si promite ca "this is not your normal christmas album".

Mai sus aveti coperta noului material al lui Bieber. Sincer, pana acum nu am scris de rau de el insa e foarte kitschos visual-ul asta. Puteau sa faca o fotografie tematica si sa arunce sclipici si fulgi peste ea, se vede ca poza e din alta poveste.

Partea frumoasa din Under the Mistletoe este faptul ca 1$ din vanzarile fiecarui exemplar va fi folosit in scopuri caritabile. Pentru promovarea lui exista deja un plan urias ce intentioneaza sa acapareze toata America si Canada!

Bieber a filmat deja un videoclip pentru un prim single. Exista si trei colaborari confirmate pentru material: una cu BoyzIIMen, una cu The Band Perry si alta cu mentorul sau, Usher. 

Justin Bieber a fost si nu prea a fost un baiat cuminte: a lansat doua piese despre dragoste: How To Love (cover dupa Lil Wayne) si Ladies Love Me (cu Chris Brown) insa a purtat tricouri cu mesaje vulgare si nu stiu daca Mosu' o sa se supere pe el. Ramane sa auzim si sa ne convingem... de Craciun! 

Ho-ho-ho, bucurosi de veste? :))


8 comentarii

 • 1. Alessandra in 04.10.2011 /10:43

  nu prea...asteptam o piesa mai comerciala...cele de craciun nu prea sunt comerciale

 • Alessandra: o sa-ti faca cadou o melodie comerciala cand o sa implinesti macar 14 ani.

 • @Dani : Nici cu tine nu mi`e rusine. happy

 • daaa,foarte bucuroasa!abia astept sa ascult albumul!

 • 5. Dominoo in 04.10.2011 /18:27

  Mai bine s-ar lasa de muzica parerea mea .... (daca face tot melodii in genul Baby...)

 • 6. The_Godfather in 04.10.2011 /21:33

  Mai bine inregistrez cum cant colinde din basini si ascult ce am inregistrat decat sa-l aud pe prostituatu' asta de Craciun winking .

 • Cantaretul-minune de prost.

 • bine k ii canteretul minune de prost pt tine
  cel putin el ii cunoscut in lume da tuuraised eyebrows
  mai termina mah asta boom cicachatterbox

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL