Justin Bieber va lansa un duet cu Mariah Carey (tracklist album Under the Mistletoe)

Justin Bieber si Mariah Carey au inregistrat o piesa impreuna pentru albumul de Craciun al pustiului. Ce se intampla cand una din cele mai bune voci din industrie intalneste cea mai populara freza din showbiz?

Ieri v-am prezentat coperta noului album Justin Bieber si am venit si cu anuntul ca va lansa un material de Craciun. De ieri pana azi, a nins foarte mult pe coperta lui. 

Stirea zilei e faptul ca Justin a inregistrat un duet cu Mariah Carey. Probabil ca vroia sa faca un cover dupa All I Want For Christmas is You insa diva a profitat de ocazie ca sa apara si sa isi faca promo pentru materialul la care lucreaza.

Albumul Under The Mistletoe e programat sa apara pe 1 noiembrie, in mai putin de o luna, iar 1$ din vanzarile fiecarui exemplar va fi folosit in scopuri caritabile.

Mai jos aveti tracklistul - piesele care au steluta inainte vor aparea numai pe versiunea DeLuxe! Primul single este Mistletoe, a fost produs de The Messengers si va debuta pe 18 octombrie:

1. Only Thing I Ever Get for Christmas

2. Mistletoe

3. The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire) feat. Usher

4. Santa Claus Is Coming to Town

5. Fa La La feat. Boyz II Men

6. Christmas Love

7. All I Want for Christmas Is You – Duet with Mariah Carey

8. Drummer Boy feat. Busta Rhymes

9. All I Want Is You

*10. Fa La La (acapella) feat. Boyz II Men

11. Christmas Eve

12. Home This Christmas feat. The Band Perry

*13. Silent Night

*14. Pray

*15. Someday at Christmas

Mariah Carey a lansat si ea un album de Craciun anul trecut: Merry Christmas II You unde a inclus hitul ei! Iar Michael Bubble va include un cover pe materialul lui: Christmas!

Ce ziceti de coperta? Eu cred ca Bieber vrea sa ne convinga ca iarna vine mai devreme anul asta.. la el ninge in fiecare zi! :)) Uitati-va AICI si comparati! :))

Va comandati albumul asta? :P


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL