Kelly Clarkson - Piece by Piece (tracklist album)

Kelly Clarkson nu isi mai tine fanii in priza si ofera tracklistul celui mai nou album de studio al sau, Piece by Piece. Dupa ce a anuntat ca a lucrat din nou cu un artist cunoscut, cantareata ii dezvaluie si numele.

Cel de-al saptelea album al castigatoarei American Idol va fi lansat la finalul acestei luni si cuprinde 13 piese, in timp ce editia deluxe va avea trei track-uri aditionale. Albumul va fi primul dupa o perioada de pauza de aproape 3 ani, in care cantareata s-a dedicat rolului de mama si a lansat doar un album de Craciun, Wrapped in Red in 2013.

Primul single de promovare a fost Heartbeat Song, produs de Greg Kurstin, cel care i-a mai dat hituri de-a lungul timpului si un album de Grammy - Stronger. Despre colaborarea cu John Legend, Kelly Clarkson a declarat ca initial piesa a fost gandita ca un solo, dar s-a gandit ca suna mult mai bine ca duet:

He is super talented and we’ve worked together before. The song is really cool as well. I got this song and it was actually written as a solo, and I was like, ‘It would be so much darker if it was duet.’ I don’t want to give it away."

 

Kelly Clarkson - Piece By Piece Tracklist

1. “Heartbeat Song”
2. “Invincible”
3. “Someone”
4. “Take You High”
5. “Piece By Piece”
6. “Run Run Run” featuring John Legend
7. “I Had a Dream”
8. “Let Your Tears Fall”
9. “Tightrope”
10. “War Paint”
11. “Dance With Me”
12. “Nostalgic”
13. “Good Goes the Bye”
Deluxe edition:
14. “Bad Reputation”
15. “In the Blue”
16. “Second Wind”


In 2011, Kelly Clarkson a lansat albumul Stronger, care a dat cateva hituri printre care Mr. Know It All, care a ajuns pana pe locul 8 in Hot 100, urmat apoi de Stronger(What Doesn't Kill You), care a urcat pana pe primul loc in Hot 100, dupa ce a debutat pe locul 64, fiind cel de-al treilea single al artistei care ocupa prima pozitie. A fost urmat de Dark Side, insa acest al treilea single nu a urcat decat pana pe locul 42.

Cum credeti ca va suna noul album Kelly Clarkson?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL