Lady Gaga va lansa Born This Way: The Remix (coperta album)

Cand am crezut ca Lady Gaga a devenit un artist mai obisnuit, a mai scos din nou rochia de carne la promovare - de data asta, e pentru coperta albumului de remixuri pentru Born This Way.

Inca nu imi dau seama daca intre Britney Spears si Lady Gaga exista o rivalitate sau nu. In ziua in care Britney a lansat videoclipul Criminal, Gaga a pus coperta Marry The Night incercand sa atraga atentia asupra ei si lumea sa nu uite ca, indiferent cat de bun e clipul lui Brit, are si ea ceva de zis. La mai putin de o saptamana dupa lansarea albumului de remixuri al lui Brit, Lady Gaga anunta un material cu remixuri. Sa fie o coincidenta sau nu?

In orice caz, Gaga castiga cand vine vorba de vanzari si cu siguranta mixul ei va fi mai sus decat Britney. Albumul se numeste Born This Way: The Remix si va aparea pe piata pe 21 noiembrie. Pentru coperta lui, Gaga a scos rochia de carne de la naftalina si s-a acoperit cu ea peste tot - ori e alta, ori a mai adaugat bucati de carne.

Iata care e tracklistul acestui CD:

1. Born This Way (Zedd Remix)
2. Judas (Goldfrapp Remix)
3. The Edge of Glory (Foster the People Remix)
4. Yoü And I (Wild Beasts Remix)
5. Marry the Night (The Weeknd & Ilangelo Remix)
6. Black Jesus (Michael Woods Remix)
7. Bloody Mary (The Horrors Remix)
8. Scheiße (Guena LG Remix)
9. Americano (Gregori Klosman Remix)
10. Electric Chapel (Two Door Cinema Club Remix)
11. Black Jesus (Michael Woods Remix)
12. Judas (Hurts Remix)
13. Born This Way (Twin Shadow Remix)
14. The Edge of Glory (Sultan & Ned Shepard Remix)

 

Coperta de mai sus (care mi se pare geniala) reprezinta materialul Born This Way – The Collection care va include albumul cu 17 piese Born This Way, CD-ul cu remixuri si DVD-ul cu The Monster Ball Tour de la Madison Square Garden. Toate vor aparea pe 21 noiembrie.

Pana acum, cursa vanzarilor de sarbatori se da intre Lady Gaga si Justin Bieber cu Under The Mistletoe. Cine credeti ca va castiga?

Eu zic ca Gaga are mai multe sanse, deoarece ofera CD+remix+DVD, e un cadou mai frumos parca. Ce ziceti de coperti?


6 comentarii

 • 1. kingstone in 21.10.2011 /16:02

  Rivalitate intre Gaga si Brit nu cred k exista, poate doar in presa.Avand in vedere ca Gaga a declarat k Brit este una dintre artistele care au inspirat-o inca de cand era mica si este una dintre idolii ei. Cat despre copertiile Born this way :The Remix si Born this way:The Collection, cred k sunt geniale!,cel putin cea pentru The Collection este fu**ing Brilliantbig grin..

 • Nu cred ca in prima poza, cea alb negru, e rochia de carne. Imi par aceleasi chestii vascoase si gretoase ca in a doua poza winking

 • textura pare aceeasi cu cea a rochiei de carne.

 • 4. kingstone in 21.10.2011 /21:45

  @Edi cu siguranta nu este o rochie din carnelaughing. In primul rand k nu pare rochielaughing mai degraba un body. Iar acest body a mai fost folosit in promovarea albumului born this way. http://www.venus360.com/gallery/lady-gaga-1/Lady%20Gaga%20-Born%20This%20Way%20(4).jpg .Probabil atunci au fost facute si aceste 2 poze. Materialul nush ce este ,dar cu siguranta carne nu e.laughing))winking

 • 'Who the fuck is Justin Bieber?'
  Gaga cu siguranta ii va lua fata.

 • süper tare

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL