Lana del Rey - Honeymoon (tracklist album si piesa noua)

Lana del Rey continua sa ne ofere bucati din noul ei album, iar acum ascultam piesa Terrence Loves You. Track-ul e o balada intunecata despre o fosta iubire, din care nu lipseste pianul si orchestratia luata din filmele de la Hollywood.

 

Tracklist-ul celui mai nou album Lana del Rey, Honeymoon, include 14 piese printre care si cele pe care le-am ascultat pana acum - Honeymoon si High By the Beach.

 

Lana del Rey - Honeymoon Tracklist

1. Honeymoon
2. Music To Watch Boys To
3. Terrence Loves You
4. God Knows I Tried
5. High By The Beach
6. Freak
7. Art Deco
8. Burnt Norton (Interlude)
9. Religion
10. Salvatore
11. The Blackest Day
12. 24
13. Swan Song
14. Don’t Let Me Be Misunderstood

Piesa High by the Beach a fost primul single lansat de cantareata americana si a ajuns pe locul 51 in Hot 100, dupa ce initial cei de la Billboard o anuntasera cu mult mai sus. Honeymoon a fost urmatoarea piesa pe care Lana del Rey a lansat-o pentru acest album despre care nici macar nu stiam ca e in lucru. Se pare insa, ca dupa ce a terminat albumul Ultraviolence si apoi a lucrat la coloana sonora a filmului Big eyes, cantareata s-a simti foarte inspirata. Ne place de ea asa si ne place si sinceritatea pe care a avut-o intr-un interviu acordat revistei Complex cu care a socat industria muzicala.

Va place noua piesa? Asteptati sa vedeti cum suna si restul pieselor?


3 comentarii

  • She's the best and I missed her! love struck

  • 2. Claudiu in 22.08.2015 /02:19

    "...Honeymoon a fost urmatoarea piesa pe care Lana del Rey a lansat-o pentru acest album despre care nici macar nu stiam ca e in lucru."
    Se stia ca lucreaza la un nou album inca din ianuarie a si spus ca numele albumului va fi Honeymoon,nu mai stiu sigur pentru ce site daduse interviul...

  • @Claudiu - pana si noi am scris despre Honeymoon, dar ce incercam sa spun e ca la momentul in care a facut anuntul, deja jumatate din album era gata.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL