Lana del Rey - Ultraviolence (tracklist album)

Lana del Rey anunta ULTRAVIOLENCE, tracklistingul albumului cel mai asteptat in muzica indie pop in 2014! Artista care a schimbat fata muzicii in ultimii ani revine cu tracklistul official plin de titluri rupte parca din filme vechi precum Black Beauty, Guns and Roses sau Old Money.

Daca in urma cu cateva zile, Lana del Rey lua cu asalt topul Billboard prin lansarea noului sau single, West Coast, acum surprinde cu tracklisting-ul albumului ULTRAVIOLENCE care aduce 11 track-uri noi pe varianta standard si 14 melodii pe DeLuxe Version.

Single-ul "West Coast", primul promovat de pe albumul ULTRAVIOLENCE, este cel mai bun debut al cantaretei, cu atat mai mult cu cat piesa nici macar nu a inceput sa fie promovata pe radio. Vezi mai jos tracklistul noului material!

Lana del Rey - Ultraviolence (album tracklist)

 1. Cruel World
2. Ultraviolence
3. Shades of cool
4. Brooklyn Baby
5. West Coast
6. Sad Girl
7. Pretty when you cry
8. Money Power Glory
9. Fucked my way up to the top
10. Old Money
11. The Other Woman

Bonus Tracks:

12. Black Beauty
13. Guns and roses
14. Florida Kilos

Albumul va fi lansat vineri, pe 13 iunie.

Videoclipul "West Coast" a fost lansat in urma cu cateva ore, vezi mai jos noua capodopera a Lanei. Video-ul continua tema vintage cu textura de film vechi pe care a avut-o de la inceputul carierei sale.

Chiar daca nu a insistat cu promovarea noului album si nu a dat prea multe detalii, Lana del Rey se aude in perioada asta si in cel mai controversat si asteptat film al primaverii: productia Disney cu Angelina Jolie. Filmul "Maleficent" contine track-ul "Once upon a dream" cantat de Lana del Rey.

Ce parere ai de tracklistingul ULTRAVIOLENCE, suna ca o poveste melancolica si aer vintage din nou, nu-i asa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL