Lea Michele - Louder (tracklist album)

Lea Michele, actrita ce interpreteaza personajul Rachel Berry din serialul Glee, anunta tracklistul albumului sau de debut. Louder va fi promovat prin intermediul piesei Cannonball, un track scris de Sia Furler si care va fi lansat oficial maine.

Lea Michele a adaugat si doua piese care ii sunt dedicate lui Cory Monteith, cel care i-a fost iubit si pe ecran si in viata reala si care a murit la inceputul acestui an.

"It makes me so happy, this song. It makes me think so much of Cory. It was ours. When I think of him, I play this, a declarat artista despre piesa You're Mine.

Mai jos aveti tracklistul Louder

"Cannonball"
"On My Way"
"Burn With You"
"Battlefield"
"You're Mine"
"Thousand Needles"
"Louder"
"Cue the Rain"
"Don't Let Go"
"Empty Handed"
"If You Say So"

Lea Michele este inca un artist din Glee care se lanseaza in muzica. Desi albumul ei a fost in pregatire de mult mai multa vreme, Naya Rivera i-a luat-o inainte si a venit cu un prim single solo alaturi de prietenul sau, rapperul Big Sean. Glee au avut un succes enorm in urma cu cativa ani cand au reusit sa ajunga inclusiv in Billboard, iar recent actrita Dianna Agron a aparut in clipul celor de la The Killers - Just Another Girl.

Ati asculta albumul lui Lea Michele? Credeti ca poate avea succes si in muzica?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL