Loredana lanseaza noul album Iubiland

Loredana lanseaza sambata, 20 noiembire, la Baneasa Shopping City, incepand cu orele 18:00, un nou album intitulat Iubiland. Artista MediaPro Music a pregatit celor prezenti un concert spectaculos si multe surprize.

Este un proiect inedit deoarece este inspirat din folclorul romanesc si contine piese traditionale taranesti si lautaresti. Inedit este si primul concert 3D din Romania (pe DVD) ce poate fi achizitionat tot din 20 noiembrie. Mai jos aveti comunicatul de presa cu detalii despre surprizele aduse de Lori.

Mai sus aveti coperta noului album. Eu am inteles conceptul insa nu-mi place cum a fost expus. Voi ce ziceti?

Ce ziceti de directia noului album? Va asteptati la altceva, dupa Sundance?

Continutul intregului album “Iubiland” este bazat pe mostre de folclor adevarat, de muzica transmisa oral, slefuita si imbogatita continuu. Tarafurile, fanfara si grupul de muzicieni cu instrumente electronice alaturi de psalti interpreteaza repertorii si sonoritati diverse - jocuri, doine, balade, cantece de dragoste si de mahala.

Sunt interpretate piese folclorice provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, cantate cu instrumente traditionale taranesti - tilinca, fluier, caval, ocarina, cimpoi, lautaresti - vioara, cobza/chitara, contrabas, toba sau alamuri.

In plus, o data cu lansarea CD-ului “IubiLand”, Loredana aduce si primul concert 3D din Romania, un material filmat cu cea mai noua tehnologie 3D.

In cadrul parteneriatului cu LG Electronics Romania, concertul va fi lansat in format Blu-Ray 3D in editie limitata, si va fi oferit in exclusivitate consumatorilor care vor achizitiona oricare din televizoarele LG din gama 3D, incepand cu 20 noiembrie 2010. Pentru o experienta completa de vizionare, alaturi de continutul 3D, utilizatorii tehnologiei LG 3D, vor primi gratuit si un player Blu-Ray. Campania este valabila in reteaua magazinelor partenere LG din intreaga tara.

Astfel, LG si Loredana aduc pentru prima data in locuintele romanilor un continut 3D inedit. Fiind considerat unul dintre cele mai indraznete proiecte ale anului, concertul “Iubiland” a folosit pentru filmari o camera 3D Full HD care urmeaza sa aiba lansarea oficiala pe piata in toamna acestui an. Este vorba despre un model disponibil doar in 9 exemplare la nivel global, una singura fiind disponibila pentru piata din Europa!

Concertul este un show regizat pentru care artista a lucrat cu trupa Agurida in formula extinsa si cu regizorul Emmanuel Kadosh, cel ce a lucrat in Buftea la productiile “Fire And Ice” si “Modigliani”.


2 comentarii

  • iubiland??/ ce nume lipsit de inspiratie!!

  • Mie mi s-a parut interesant. M-a dus cu gandul la verbul a jubila. Jubiland, iubind. Poate ca asta iti inspira muzica acestui album: pofta de viata si de iubire! Poti sa stii? Eu cred ca ma duc maine sa vad despre ce e vorba winking Cine mai vine?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL