Madonna va lansa un nou album in 2012

Madonna a anuntat ca va colabora cu William Orbit la materialul pe care il pregateste pentru 2012. Cei doi au mai lucrat impreuna in 1998 la albumul Ray of Light, care i-a adus patru premii Grammy

Dupa ce debutul ei ca regizor cu "W.E." a devenit istorie, Madonna se reintoarce in studiourile de inregistrare, de aceasta data, asa cum a declarat in cadrul unui interviu oferit in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.  
 
Regina muzicii pop a spus ca cel de-al 12 album de studio va fi lansat in primavara lui 2012 si ca primul single ar trebui sa apara prin februarie sau martie. Estimarile sunt fireste doar estimari, important e ca Madonna va incepe sa lucreze la noul material in ultima parte a acestui an atunci cand se va reintoarce in New York. 
 
Asa cum spuneam, cel mai recent album, Hard Candy a fost lansat in 2008 si va fi ultimul realizat la asa de discuri Warner, materialul din 2012 urmand sa fie produs si lansat de Live Nation. 
 
In urma cu doi ani Madonna a sustinut un concert in Romania. Ai fost acolo? 
 
Ce asteptari ai de la albumul pe care Madonna il va lansa? Crezi ca va mai gasi inspiratia necesara pentru a cuceri inca o data topurile? 

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL