N.E.R.D. anunta lansarea noului album

Dupa cativa ani de absenta, baietii de la N.E.R.D. au anuntat si momentul in care vom asculta noul lor disc si ne-au oferit si art-work-ul albumului No One Really Ever Dies.

Pharrell Williams, Chad Hugo si Shay Haley revin cu un nou disc pe 15 decembrie, dupa ce in urma cu cateva saptamani fanii au putut asculta o parte din noile lor piese in cadrul unui concert. Discul include, pe langa colaborarea cu Rihanna pe care deja am ascultat-o, piese cu Ed Sheeran, Kendrick Lamar, Future si Andre 3K.

1. “Deep Down Body Thurst”
2. “Lemon” feat. Rihanna
3. “Voilà” feat. Gucci Mane and Wale
4. “1000” feat. Future
5. “Don’t Don’t Do It” feat. Kendrick Lamar
6. “Kites” feat. Kendrick Lamar and M.I.A.
7. “ESP”
8. “Lightning Fire Magic Prayer”
9. “Rollinem 7’s” feat. André 3000
10. “Lifting You” feat. Ed Sheeran
11. “Secret Life of Tigers

E primul lor material impreuna dupa o pauza de sapte ani, iar pana acum Lemon a ajuns pana pe locul 65 in Hot 100. Ramane de vazut daca vor reusi sa ajunga din nou in preferintele publicului, asa cum a reusit Pharrell in toata aceasta perioada. El a compus coloana sonora pentru Despicable Me, iar Happy a ajuns un track de succes international si a dat startul unei isterii la nivel mondial, comparata cu cea declansata de Gangnam Style. Dupa aceea a venit cu un album solo care a dat single-uri precum Come Get It Bae, Marilyn Monroe sau Freedom, iar cel mai recent apare pe single-ul Feels al producatorului scotian Calvin Harris.

Curiosi sa ascultati noul lor album?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL