Noul album Beyonce, anulat?

Desi noi vrem un nou material semnat de Beyonce, acesta se tot lasa asteptat. Acum au inceput insa sa apara discutii legate de posibilitatea anularii discului, din moment ce Queen B nu a fost multumita de nici o piesa propusa, iar casa de discuri face presiuni in continuare.

La inceputul anului era clar ca ne aflam in fata unei uriase campanii de promovare de la care nu ne asteptam la altceva decat un al cincilea material de studio Beyonce, ceva care sa ne dea pe spate. Insa noul disc se face asteptat si se pare ca pana si casa de discuri a artistei este nemultumita. Beyonce a ascultat peste 50 de piese pentru noul disc si le-a refuzat pe toate, printre productiile care au primit raspunsul negativ fiind si cele semnate de Diplo, The-Dream, Sia Furler, Ryan Tedder si Ne-Yo.

In urma cu cateva saptamani Ne-Yo declara ca mai trebuie sa asteptam noul disc Beyonce pentru ca inca nu se stie in ce directie se doreste sa mearga cu acest album, iar Diplo, desi sigur pe piesele sale, a primit vestea ca niciuna dintre ele nu va fi inclusa pe viitorul material

Columbia, casa de discuri a lui Beyonce, se pregatise pentru lansarea noului album in aceasta primavara, urmand super buzz-ul pe care artista l-a facut la SuperBowl. Insa lucrurile nu s-au miscat la timp, iar acum se doreste o lansare in toamna, care ar putea concura cu Lady Gaga si Katy Perry, insa termenul pare nerealist din moment ce Beyonce a renuntat la toate piesele si se afla in continuare in turneu. Acest fapt ii pune putin pe ganduri pe cei de la Columbia, care au investit multi bani in inregistrarile discului 4, ce au avut loc in intreaga lume, in timp ce Beyonce se plimba alaturi de Jay- Z si Kanye, aflati si ei in procesul de inregistrare Watch the Throne la momentul respectiv. 4 a fost albumul cu cele mai slabe vanzari semnat Bey, cu doar 1.6 milioane de copii.

In plus, nici fanii Queen B nu sunt foarte fericiti pentru ca o noua piesa nu a fost lansata oficial si trebuie sa se multumeasca cu fragmentele pe care le aud in reclamele de la Pepsi si H&M. Nici turneul Mrs. Carter World Tour nu ii incanta prea mult din moment ce nu sunt piese noi si in Bey a inclus aceste noi trackuri. Turneul ar trebui sa dureze pana anul viitor, cand poate vom primi ceva nou din partea divei R&B.

Reprezentantii artistei au iesit in fata si au declarat ca nici nu se poate pune problema unei anulari din moment ce o data clara de lansare a discului nu a fost comunicata. Daca e sa speculam, Beyonce poate ar avea nevoie de Matthew Knowles (tatal ei) inapoi in echipa de management, pentru ca se apropie de un punct cotitura si strategia ei de management nu pare sa fi dat roade pana acum.

Voi pe cine credeti din toata povestea aceasta?

 


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL