Parazitii se intorc cu un nou album: Lovitura de pedeapsa

Dupa 6 ani de la ultimul album semnat Parazitii, trupa revine cu materialul numit "Lovitura de pedeapsa". Dupa o pauza atat de lunga, lansarea nu se putea intampla intr-o zi oarecare: 29 februarie 2016.

 

Cheloo: Un album care se intoarce ca sonoritate inapoi in anii '91 - '97. Am folosit foarte mult tehnica samplingului si este un album conceput si scris foarte old school.

Odata cu albumul "Lovitura de pedeapsa" trupa revine la sound-ul care i-a consacrat. Acesta este  disponibil spre vanzare in locul in care-si gasesc si artistii cuvintele, in librarii. 

"Lovitura de pedeapsa" este lansat in editie limitata si se poate precomanda si cumpara de pe www.carturesti.ro sau din toate magazine Carturesti din tara. 

Incepand cu data de 7 martie, albumul va fi disponibil spre ascultare si descarcare pe serviciile de streaming si pe iTunes.

 

Tracklist - Parazitii - Lovitura de pedeapsa

1. Circula Zvonul
2. Adevarul Doare
3. Demnitate (feat. Daniel Lazar) rap mix
4. Viata Bate Filmul (feat. Bitza)
5. Politia Trece
6. Cantec De Leagan
7. Te Facem Sa Sari
8. Mambo nr. 9
9. Suge-o
10. Toata Lumea Fumeaza (feat. Adrian Despot)
11. Demnitate (feat. Daniel Lazar)

 

Parazitii nu au stat degeaba si au mai lansat piese ca "Bot in bot cu o lepra mica", iar Ombladon a lansat "Hip-hop romanesc" si a colaborat cu Bitza pentru piesa "Panarame".

Curiosi sa ascultati noul album Parazitii?


8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL