Pharrell anunta albumul GIRL! (coperta, video)

Pharrell nu ne mai tine foarte mult in asteptare si ne ofera un teaser video pentru noul sau album. Este cel de-al doilea material solo al super producatorului Pharrell si avem asteptari foarte mari de la omul care a venit cu hiturile anului 2013.

 

Noul album Pharrell se intituleaza GIRL si va aparea in luna martie, iar in teaserul de mai jos il vedem in studio, lucrand intens, pana la punctul in care incepe sa planga.

Despre noul sau disc, Pharrell a declarat:  "When Columbia Records presented me with the opportunity to make an album, three things came to mind. One was the sense of overwhelming honor that I felt when I realized that they were interested in partnering with me on the album that I had always dreamt of making. Two, it would have to feel festive and urgent. And three, I instantly knew it would be called 'G I R L'. I hope you like it."

 

GIRL va fi disponibil la inceputul lunii viitoare, iar daca faceti o precomandat pe iTunes, veti primi gratis si hitul Happy.

Pharrell este nominalizat la premiile Oscar cu piesa Happy, alaturi de Let It Go, de pe coloana sonora a filmului Frozen, iar impreuna cu Idina Menzel va urca pe scena premiilor pentru a-si canta piesa. In weekendul care a trecut a fost prezent la NBA All Star Game, unde a facut show, si-a adus toti prietenii din rap si a facut o trecere prin mai toate hiturile sale. Aici gasiti o lista cu 7 hituri pentru care ii suntem recunoscatori lui Pharrell si talentului sau. De altfel, el e responsabil pentru succesul lui Robin Thicke cu Blurred Lines sau Get Lucky al francezilor Daft Punk.
 
Cum credeti ca va fi noul album Pharrell? Va avea hiturile sale proprii, nu doar colaborari? 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL