Remixeaza noul album Grasu XXL - Drumul spre succes!

La inceputul acestui an, Grasu XXL si-a lansat cel de-al patrulea album de studio, Drumul spre succes. Acum, rapperul le ofera sansa celor talentati sa vina cu propria lor viziune pentru piesele de pe acest album.

Lansat in cadrul unui eveniment in Bucuresti, la Carturesti Verona, „Drumul Spre Succes” a devenit in scurt timp cel mai ascultat album de pe platformele de streaming si cel mai descarcat de pe iTunes sau Google Play. Incepand de astazi, din dorinta de a descoperi o viziune noua pentru piesele deja lansate, albumul lui Grasu XXL poate fi descarcat in varianta acapella, direct de aici(http://okapisound.com/drumulspresuccesremix) sau de pe contul oficial de Soundcloud Okapi Sound.

Remixurile realizate sunt asteptate pe site-ul mai sus mentionat sau direct prin e-mail (remix@okapisound.com). Un prim remix, care vine odata cu albumul „Drumul Spre Succes” (Acapella), este cel al piesei „OK” feat. Tranda, realizat de phvnesqu (Phane si esqu), cea mai noua trupa de producatori din noul val si prieteni ai gastii Okapi Sound.

De pe Drumul spre succes, Grasu XXL a lansat trei piese, printre care si cea care da tilul albumului si beneficiaza de un clip motivant. L-am mai vazut si in Blanadeurs, iar recent l-am vazut alaturi de Guess Who si Florin Chilian in clipul pentru Dl. Destin

Cum vi se pare ideea lui Grasu XXL? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL