Snatt & Vix au lansat albumul de debut "TrancENDancE"

Snatt & Vix (aka Dragos Ghioc si Bogdan Gheorghe) sunt, fara dubiu, ambasadorii muzicii trance in Romania. Daca pana acum TrancENDancE insemna cel mai constant si indragit brand de evenimente trance din Romania si o emisiune saptamanala, de ieri este si numele primului album al celor doi romani.

Purtand pe coperta stampila de "primul album trance romanesc", TrancENDancE este pentru Snatt & Vix rezultatul unei munci de doi ani in studio, lansat fix ieri, de Craciun, ca semn de recunostinta din partea celor doi tranceri romani pentru fanii lor. E un moment important pentru scena trance din Romania si noi credem ca Snatt & Vix merita toate aplauzele noastre, dar mai ales sa le apreciem munca si sa le cumparam albumul!

Mai jos puteti asculta una dintre colaborarile de pe album, "Break These Walls", cantata de romanca Danny Claire.

"TrancENDancE" se intinde pe un disc, contine 15 bijuterii trance, progressive trance, vocal trance, uplifting trance, dar si downtempo, printre acestea fiind strecurate colaborari cu nume precum LTN, Alex Staltari, Diana, Spark7, Alexandra Badoi, KeyPlayer si, desigur, Danny Claire. "Soapte", piesa cantata de Diana, este in limba romana, iar noi credem ca s-ar potrivi la posturile noastre de radio. Sa vedem daca Snatt & Vix o vor lansa ca single.

Albumul de debut marca Snatt & Vix a fost lansat la Ask4 Records si poate fi gasit in mai toate magazinele muzicale digitale: Beatport, iTunes, Google Play, Juno Download. De asemenea, poate fi redat prin Apple Music, Deezer, Spotify etc. Chiar vi-l recomandam deoarece s-ar putea sa va prinda si pe voi sentimentul care ne-a ramas in urma ascultarii pieselor de pe albumul TrancENDancE: mandrie.

Putem spuna ca TrancENDancE s-a bucurat recent si de un release party. S-a intamplat pe 11 decembrie, la Arenele Romane, cand Snatt & Vix au pregatit scena si atmosfera pentru Emma Hewitt. Atunci, duo-ul romanesc ne-a facut o surpriza si ne-au pus in premiera aproape toate piesele de pe albumul lor de debut. Vom scrie retrospectiv despre acest eveniment, in curand.

Tracklist Snatt & Vix - Trancendance (album)

 1. Forest Wind
 2. White Fire (cu LTN)
 3. On My Own (feat. Alex Staltari)
 4. Sunshine
 5. Soapte (feat Diana)
 6. GO! (cu Spark7)
 7. Hypnosis
 8. Game Of Love (feat. Alexandra Badoi)
 9. Synthia
 10. Phantasy
 11. Revive
 12. Rapture
 13. Skyrise (cu KeyPlayer)
 14. Break These Walls (feat. Danny Claire)
 15. Coming Home

 

Mai stiti si alti producatori romani de muzica electronica care au lansat un album?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL