Taylor Swift, super vanzari cu noul album inca nelansat!

Taylor Swift are cel mai bine vandut album al anului de catre o artista, conform ultimelor cifre. Ce e mai interesant e ca Reputation nici macar nu a aparut inca, lansarea oficiala a noului disc fiind programata pentru finalul acestei saptamani.

Cantareata a avut un super succes cu precedentul material, 1989, cand a avut cel mai rapid vandut album al deceniului si se pare ca isi va bate propriul record. Asta se poate intampla pentru ca artista deja a vandut peste 400 de mii de copii ale Reputation doar din pre-comenzi, iar cifra este dublul celei pe care o avea 1989 inainte de lansare.

Primul ei single de pe noul album deja a stabilit recorduri, Look What You Made Me Do starnind si o multime de comentarii, mai ales odata cu aparitia videoclipului. Intre timp, Ready for It a fost lansat ca single cu un videoclip care, la fel, a dat o multime de discutii si pe marginea vizualului si pe cea a mesajului pe care l-a trimis. Taylor Swift a mai venit cu piesele Gorgeous si Call It What You Want pentru a mentine viu interesul pentru acest material, mai ales ca in aceasta perioada nu ofera nici un fel de interviu.

Ce ziceti, atinge Taylor succesul precedentului 1989?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL