Alexandra Stan - Cherry Pop - doua poze WOW!

Alexandra Stan loveste puternic cu “Cherry Pop” cea mai interesanta si inovatoare coperta din cariera ei. Daca piesa va fi la fel de buna precum pozele de promovare, Alexandra ar putea iesi castigatoare la finalul anului.

Alexandra Stan se reinventeaza dupa doua piese lansate. A incercat cateva videoclipuri de teasing pentru “Thanks for leaving” cu un clip ce nu a avut deloc impactul asteptat si o piesa pe masura. A urmat colaborarea cu Zero pentru “Inima de gheata” insa single-ul oficial vine abia pe 28 mai sub forma unei cirese pop: “Cherry Pop”.

Coperta o aduce pe solista sub forma unei papusi colorate, de plastic, reprezentativa pentru curentul bubblegum dance-pop pe care l-a adus cu Mr.Saxobeat.

Artista si echipa ei de la Fonogram Studios, impreuna cu fotograful Dimitri Caceaune, au gandit acest shooting ce traduce curentul pop-art in titlul melodiei: “Cherry Pop”.

 „Cherry pop” este o piesă veselă cu ritmuri vibrante, așa cum ne-a obișnuit Alexandra Stan. Piesa este pop-dance, cu un sound up-tempo și conține elemente din muzica house. Cherry Pop este cel de al doilea single lansat de Alexandra Stan în 2014 și are un mesaj optimist.

Piesa este a treia lansata de Alexandra Stan ce are un gust delicios dupa "Lollipop" si "Lemonade".

Cel mai recent videoclip vesel si sexy lansat de Alexandra Stan a fost colaborarea cu FYI pentru "Baby it's ok" ce avea sanse sa ajunga un mare hit daca nu era lansata fix la finalul verii.

Este "Cherry POP" cea mai buna coperta de single din ultimul an? Iti place imaginea asta?


5 comentarii

  • piesa e aici : http://soundcloud.com/romanian-vibes/alexandra-stan-cherry-pop

  • Mda,am ascultat-o pe soundcloud şi nu e cine ştie ce de ea... Coperta e faină dar piesa e dezamăgitoare... Slăbuţ sad

  • coperta e f misto dar atat.
    piesa e o mare banalitate.

  • 4. punisher in 27.05.2014 /20:03

    New Vibe, Maria, altas - piesa aia nu e a Alexandrei, e a lui Kimberly Cole, e postata pe youtube in 2010, uitati-va aici ce dreaq: https://www.youtube.com/watch?v=aoNwu5xsI8w&feature=kp

  • @punisher, omg te iubesc! Dar chiar seamană cu vocea Alexandrei! surprise

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL