Alexandra Stan - Thanks for leaving (live, single nou)

 Alexandra Stan revine oficial cu "Thanks for leaving", o noua imagine, o noua atitudine, o noua culoare a parului si o noua echipa. A schimbat sound-ul?

 

Fraza care i se potriveste cel mai bine Alexandrei Stan este "Te cunosc de undeva" pentru ca pare cunoscuta fata ei insa, in acelasi timp, este alt artist, ne arata o alta fata a ei, mai profunda, mai versatila si mai putin plastifiata, mai putin Lollipop. In poza de mai sus se afla la prima aparitie media. Vezi mai jos cum arata in 2014.

Alexandra Stan a ales sa cante in premiera single-ul "Thanks for leaving" la Kiss FM si a facut-o live, cu trupa. Cu siguranta versiunea de studio este diferita insa ceea ce ne-a atras atentia este vocea ei care e prezenta, puternica si aduce mai multa atitudine.

Mai jos e un medley din "Thanks for leaving", Get Back ASAP si Mr.Saxobeat insa... intr-o varianta diferita, mai muzicala! 

 Stii cum arata Alexandra Stan inainte sa fie faimoasa, mai exact, la debutul ei muzical? Vezi AICI o inregistrare de pe plaja de la mare! Avea numai 15 ani.

Cine ar fi crezut ca sub piesele popcorn cantate pe voce mai pitchuita, Alexandra Stan are o voce atat frumoasa si cu atat de multe nuante? Da-i LIKE daca iti place si tie!


3 comentarii

  • Imi place maxim cum sunabig grin.

  • Imi place mult.. stiam ca are voce faina,a cantat mai de mult la o emisiune in strainatate o melodie.. http://youtu.be/uayRsJHW3jc la minutul 5:00..si suna bine ; oricum,la videoclipuri,melodii si versuri e mult mai buna ca INNA,mereu vine cu ceva nou

  • Suna neasteptat de bine Thanks For Leaving !!! M-a facut si mai curios !!! love struck

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL