Anca Pop - Want to Want Me (cover Jason Derulo)

Anca Pop se dezbraca de inhibitii pentru un cover dupa o piesa la fel de provocatoarea - Want to Want Me, lansata de Jason Derulo.

 

Anca Pop este una dintre cantaretele cu o poveste de viata ce bate filmul. “Parintii mei au fost foarte curajosi cand m-au luat cu ei in barca pneumatica, la varsta de numai 3 ani (1987), ca sa trecem Dunarea in mijlocul lunii decembrie pe inghet. Din fericire, am ajung cu bine in Iugoslavia unde am stat 7 luni intr-un lagar ONU”, isi aminteste artista. Mai apoi avea sa plece in Canada unde a petrecut cativa ani buni, timp in care si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput sa se si remarce in spatiul muzical. Primul sau demo a fost descoperit de Jonathan Simkin, presedintele 604 Records (cel care a avut un rol esential in evolutia unor artisti ca Nickelback sau Carly Rae Jepsen).

Anca a fost incurajata de acesta sa continue sa isi exprime trairile si sentimentele prin compozitii muzicale. Dupa intoarcerea in tara, a colaborat cu Goran Bregovici pentru albumul “Champagne for gypsies” contribuind cu o parte din piese. Nici Goran nu s-a lasat mai prejos si i-a compus un solo pentru “Jealous Monster” si chiar si-a facut aparitia in videoclip.

In primavara, Anca a dat lovitura cu single-ul lansat alaturi de Roton Music, Free Love, o piesa si un videoclip cu un mesaj indraznet, rar intalnit in peisajul autohton. Coregrafia clipului ii apartine lui Emil Rengle care “deseneaza” prin intermediul miscarilor de dans un tablou care “ne provoaca si ne incurajeaza sa dam frau liber naturalului jucaus din noi”, dupa cum a declarat Anca la momentul lansarii.

Cum vi se pare coverul facut de Anca Pop?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL