Andra feat. Cabron - Niciodata sa nu spui niciodata (live@ Radio ZU)

Andra si Cabron au lansat un single impreuna, asa ca au ajuns la radio pentru a promova Niciodata sa nu spui niciodata. Si cum fiecare live insesamna si un bonus pentru fani, Andra le-a oferit o interpretare dupa o piesa de muzica populara.

Se stie deja ca Andra este o fana a muzicii populare si ca fratele ei cu asta se ocupa, asa ca nu ne surprinde deloc ca a ales sa cante o piesa a Mariei Tanase. Niciodata sa nu spui niciodata a sunat, evident, foarte bine live, iar cantareata a demonstrat inca o data de ce e una dintre cele mai bune voci de la noi.

Andra a fost una dintre marile castigatoare a premiilor Media Music, alaturi de Delia si Smiley, cei trei impartind trofeele la cele mai importante categorii. Noul ei single, Niciodata sa nu spui niciodata,  produs de Marius Moga, a strans peste un milion de vizualizari in 24 de ore, ceea ce ar putea insemna un succes garantat. In plus, Andra s-a auzit pe radio si datorita colaborarii cu Shift la piesa Avioane de hartie, care a ajuns in topul difuzarilor de la noi.

Va place cum a sunat Andra live?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL