Anthony Icuagu vs Andreea Banica

Anthony Icuagu a intrat in locul lui CHER la Te cunosc de undeva si a marcat una din cele mai bune transformari din cadrul concursului cu "Strong Enough".

Diferenta dintre un artist care are un vis si lupta pentru si un artist care si-a indeplinit visul si acum lucreaza pentru afacerea lui o puteti vedea in filmuletele de mai jos. Desi unii solistii foarte cunoscuti ar putea sa se straduiasca sa intre in pielea personajului, iata ca avem si o transformare ce include toate elementele potrivite: miscarile corpului, mimica, gesturi, coregrafie, costum, machiaj, accesoriu, pe cap, peruca buna, voce, intonatie, ticuri vocale, tonalitate. Prestatia vine dintr-o aparitie speciala, nu din partea unuia dintre concurenti.

Anthony Icuagu - cunoscut atat pentru videoclipurile sale dar si pentru participarea de la Vocea Romaniei - a reusit sa intre in pielea lui Cher 100% cu "Strong Enough", un single destul de greu de cantat. PLAY!

La capatul opus o avem pe Andreea Banica. Artista a incercat sa intre in pielea lui Pixie Lott insa felul de a interpreta, miscarile, tonalitatea, intonatie si tot ce tine de prestatia artistica (inafara de costum si peruca) nu are vreo legatura cu Pixie Lott si Cry me out, este tot Andreea Banica asa cum o stim in concert.

Esenta emisiunii "Te cunosc de undeva" - Tu cara me suena - o gasiti in prestatia de mai jos unde vedeti cum doua concurente au intrat in pielea lui Lady Gaga si Christina Aguilera cu "Do what u want" incercand sa imite showul LIVE de la The Voice pana la cel mai mic amanunt, mai ales in partea vocala.

Care a fost prestatia ta preferata? Ai vazut aparitia Andreei Banica imbracata in Lady Gaga?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL