Antonia - Jameia - Live Piano Session

Antonia ne arata din nou cat de frumoasa si de talentata este intr-o filmare postata pe YouTube in care ia in serios rolul de cantareata si ne prezinta o varianta speciala pentru noul ei single, Jameia.

Antonia a semnat contract cu Global Music Management, compania care se ocupa de managementul INNEI astfel ca sesiunea de live-uri pe care artista a inceput-o nu ar trebui sa ne mire si nici sa facem comparatii cu Inna deoarece e vorba de acelasi manager.

Frumoasa cantareata nu s-a urcat pe acoperis ci a intrat intr-un spatiu mai cald, intr-o librarie cu jucarii, carti si multe culori. Antonia are un pianist alaturi de ea ce o acompaniaza intr-o varianta diferita si speciala pentru Jameia cu un styling special si imaginea noua care ne place mult.

Eu zic ca piesa suna mai bine in varianta asta si daca nu va placea inainte, acum o veti indragi cu siguranta, mai ales ca are visual-ul cu ea. Clipul a fost realizat de echipa CevaDeVis in frunte cu colegul Bimus si vor mai urma si altele in curand. PLAY!

In vara asta, Antonia a lansat doua piese noi: I Got You si Jameia (asculta AICI varianta de studio). Pe langa asta, a postat poze din studio cu Marius Moga si LukOne in Londra si suntem siguri ca pregateste o multime de surprize pentru urmatoarele luni.

O versiune a piesei I Got You acustica gasiti AICI, a fost trasa numai chitara si voce.

Pe langa faptul ca e frumoasa, Antonia mai are si alte calitati. Noi zicem ca are o voce frumoasa. Voi ce parere aveti?


8 comentarii

  • Ce frumoasa e..dar cred ca ne-am saturat toti sa zicem asta? E un adevar general valabil.

  • Imi place ca se joaca Bimus cu camera. Antonia are un look cool si melodia suna cum trebuie, live si curat.

  • Nu sunt sigura ca e live. Cred ca e un live de studio, cu mici efecte adaugate vocii. Whatever. Piesa e slabuta, dar poate va prinde..

  • de acord cu Xanax. are voce destul de placuta... daca urmeaza tiparul Inna (nu, nu le compart) presupun ca va scoate si un clip destul de curand sau o sesiune de genul asta (sort-of live) cu mai multe piese... anyway, sper sa se orienteze spre un gen de muzica putin mai matur si mai de calitate decat bumtzaieli si melodii pline de onomatopee si versuri fara logica, fiindca, desi nu-mi place neaparat Antonia, are potential sa fie ceva diferit in sensul bun (in special prin atitudinea asta mai "americana").

  • A aparut piesa lui Andrei Leonte, Te iubesc cat doi. http://www.youtube.com/watch?v=Rf14MFU5SNk

  • Despre sylvia ft. Phelipe nu ați scris nimic,noua melodie

  • antonia este foarte frumoasa si o ador si are o voce superba

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL