Antonia, Andreea Banica, Andra, Anda Adam si barbatii in negru!

Cei mai cunoscuti artisti romani s-au strans pentru un proiect special la Kiss TV! Antonia, Andreea Banica, Andra si Anda Adam sunt inconjurate de barbatii in negru.

Smiley, CRBL, Alex Velea, Connect-R, Puya, Andreea Banica, Grasu XXL, Calin Goia, Corina, Andra, Anda Adam, Inna si Antonia, imbracati la patru ace, s-au adunat intr-o locatie ultra secreta pentru a pune la cale o noua misiune. Detalii despre operatiune, in curand! E vorba de un promo pentru Kiss FM/Kiss TV ce are tema James Bond fiind in stransa legatura cu filmul-fenomen care va rula in zilele ce urmeaza pe ecranele din Romania.

Mai jos aveti o fotografie cu Andreea Banica, Andra si Antonia. 

Majoritatea artistilor prezenti in platoul de filmare au postat poze de paginile lor de Facebook cu costumele lor negre. Iata video-ul de teasing aparut pana acum. Pe INNA nu o zarim acolo insa probabil a filmat separat din moment ce e plecata in SUA in perioada asta.

Toti artistii cunoscuti din topurile radio s-au costumat in negru, aceiasi artisti care au urcat si pe scena Media Music Awards 2012. Mai multe detalii despre cea mai tare premiera cinematografica a saptamanii gasiti aici - James Bond.

Mai jos aveti gasca formata din Puya, Smiley, Anda Adam, CRBL si Grasu XXL. E frumos sa vedem ca artistii romani se inteleg bine intre ei si nu au probleme in a poza toti impreuna.

 Pe noi ne duce cu gandul mai degraba la Men In Black decat la James Bond. Dar toti artistii arata foarte bine in ipostaza asta, nu-i asa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL