Ariana Grande o imita incredibil pe Celine Dion (video)

Ariana Grande uimeste din nou! De data asta o imita pe Celine Dion si daca inchizi ochii, parca nu simti diferenta intre ele.

Ariana Grande este printesa pop care ii ia cu usurinta locul lui Mariah Carey si reuseste sa le dea o lectie altor fete care cred ca popstarurile nu pot sa cante. Micuta artista i-a facut o vizita lui Jimmy Fallon in ziua in care turneul Honeymoon a ajuns in New York la Madison Square Garden si a pregatit ceva special.

Mai jos e inregistrare cu Ariana care o imita incredibil de bine pe Celine Dion. In momentul in care incepe sa cante, totul se transforma in ceva magic, Grande reusind sa imite si gesturile pe care Dion le face cu mana dar si accentul pe care aceasta il are cand vorbeste. PLAY, a devenit viral!

Grande a profitat de vizita sa si s-a strecurat si in segmentul special "EW" in care Jimmy Fallon e travestit in adolescenta Sara. Cum a reusit sa se abtina din ras si sa duca glumele pana la capat? PLAY!

Ambele filmulete au adunat, fiecare, cateva 5 milioane de vizualizari deja. Intre timp, Ariana se aude pe la radiouri cu single-ul "One Last Time" care are sanse sa ramana in playlisturi toata primavara.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL