Ariana Grande pregateste un concert pentru victimele atacului de la Manchester

Dupa o scrisoare emotionanta postata pe Instagram, in care isi anunta fanii ca se va intoarce la Manchester si ca genul acesta de atacuri nu ii vor slabi ci doar ii vor face oameni mai puternici, iata ca Ariana Grande se tine promisiune.

Cantareata organizeaza un concert de binefacere pentru victimele atacului de la Manchester, iar absolut toti banii stransi din bilete se vor duce intr-un fond facut special pentru acestia, dar si catre cei de la Crucea Rosie. Concertul va avea loc pe 4 iunie, pe stadionul Old Trafford, iar bilete se vor pune in vanzare chiar maine. In plus, cei care au fost prezenti la concertul de la Manchester, unde a avut loc atacul, vor beneficia de intrare gratuita. 

"Our response to this violence must be to come closer together, to help each other, to love more, to sing louder and to live more kindly and generously that we did before. "I'll be returning to the incredibly brave city of Manchester to spend time with my fans and to have a benefit concert in honor of and to raise money for the victims and their families."

Pentru concertul care va avea loc in doar cateva zile, cantareata ii va mai aduce pe scena pe Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Pharrell, Usher, Miley Cyrus, Take That si Niall Horan, showul fiind difuzat de catre BBC atat pe TV cat si pe radio. De altfel, dupa atacul de la Manchester, in urma caruia 22 de persoane au murit, inclusiv copii, muzica tinerei americance a vazut o revenire in topuri. Cea mai difuzata si descarcata piesa a fost One Last Time, de unde si titlul concertului de binefacere. Ari si-a anulat restul showurilor din Marea Britanie, insa se pare ca de pe 7 iunie isi va continua turneul, primul concert fiind cel de la Paris. Mai multe vedete si-au exprimat regretul si indignarea fata de atacul de pe 22 mai, care a lasat cel putin 60 de oameni raniti si care inca este investigat de autoritatile britanice.

Ce ziceti de aceasta idee?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL