BOg va reprezinta Romania la Ibiza in competitia DJ Residency

Sambata, 17 mai, Casa Presei Libere a gazduit burn Mix-Off Event, finala celei de-a treia editie locala a competitiei burn DJ Residency. Juriul a decis: BOg (Bogdan Tanase) este DJ-ul roman care va pleca la Ibiza in cautarea celebritatii.

Evenimentul de sambata i-a adus fata in fata pe cei 5 finalisti ai etapei locale a competitiei burn Residency, selectati dintr-un numar de 447 de DJ-i romani inscrisi in concurs. Hot Casandra (Paul Ionescu-Ballo), Batz (Andrei Nechifor), Alin G (Alin Florin Ghita), Capote (George Octavian Dragu) si BOg (Bogdan Tanase) au avut fiecare 30 de minute la dispozitie pentru a-si demonstra talentul.

Setul, prezenta scenica si intreaga reprezentatie ale celor 5 finalisti au fost jurizate de Mano (castigatori etapa locala 2013), Ionut Stanciulea (promoter The Mission si owner al clubului Studio Martin), Laura Cosoi (actrita si reprezentant media) si Stefan Ciobanete (aka Charlie Boy, artist local si semifinalist Mix Off Event 2012).

 

Verdictul? BOg, pe numele sau real Bogdan Tanase, a convins juriul cu naturaletea si abilitatile sale de la pupitru, fiind DJ-ul roman care va reprezenta Romania in Ibiza. Acesta va participa la bootcamp si se va alatura finalistilor din celelalte tari participante la programul DJ Residency.

BOg are o sansa uriasa in fata. Va invata de la Pete Tong si Carl Cox (interviu aici), mentori ai burn DJ Residency 2014, iar la final poate fi unul dintre cei care vor castiga o rezidenta intr-unul dintre cluburile de pe Insula, respectiv marele premiu, un contract de 100.000 de euro.

Privind în urmă, pot spune că sunt foarte încântat. Am incercat să nu tratez tot ce a fost ca într-un concurs, am venit ca la un gig, pregătit să îmi fac treaba așa cum știu eu mai bine în doar 30 de minute. Sunt foarte fericit că am câștigat finala burn Residency pe România și sper ca în Ibiza să învâț cât mai multe lucruri interesante, să cunosc oameni noi din industrie și, de ce nu, să câștig rezidența și să mă întorc cu locul 1 - spune BOg

Ii uram succes! Anul trecut, Mano a fost extrem de aproape de castigarea unei rezidente la Ibiza. Chiar daca nu a castigat finala, Mano se bucura acum de statutul de DJ pe val, agenda sa fiind full vara aceasta. Mano a completat line-up-ul evenimentului de sambata de la Casa Presei Libere, alaturi de Ellen Allien si Charlie Boy.

Va vom tine la curent cu ce face BOg la Ibiza!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL