Cine este Lana Del Ray si de ce imi place? (artist nou)

Nu stiu daca ai auzit de Lana Del Rey, dar trebuie. Aceasta domnisoara sofisticata are atitudine, voce, talent cat cuprinde si un single nou cu doua fete, "Video Games" si "Blue Jeans".

Lana Del Rey, cunoscuta si sub numele de Lizzy Grant, este o tanara artista de 24 de ani nascuta in Lake Placid, undeva langa granita canadiana, si crescuta in Alabama, New Jersey si New York. Ca o cireasa neagra pe tortul ei nomad, Lana a ales sa se stabileasca permanent in Londra. Acolo scrie, inregistreaza si umple salile de concerte.

Aparent o "papusica" timida, pasionata de fasonul anilor '60, Lana se prezinta ca fiind o Nancy Sinatra in versiunea... gangsta. Personal imi suna foarte bine, foarte autentica. Dictia aparent lenesa, atitudinea, vocea prinsa in reverb si orchestratia cruda se imbina intr-un pachet modest in care vad foarte mult potential. Imi imaginez deja show-uri live realizate meticulos, soundtrackuri sub filme bune, versiuni acustice in alb si negru si multi ochi curiosi.

Pop-ul ei cinematic si sumbru, influetat de diferiti artisti precum David Lynch, Biggie Smalls, Eminem, Bob Dylan si legendarul Leonard Cohen, a capatat si el o emblema simpatica odata cu aceasta emancipare artistica a Lanei, "Hollywood sad core" :)

Va prezint mai jos cele doua single-uri noi ale artistei, "Video Games" si "Blue Jeans". Hai sa-ti faci ideea!

De mentionat ca Lana Del Rey lucreaza momentan la albumul de debut. Sper sincer sa-l lanseze anul asta.

Pana una alta, cum vi se pare aceasta Lana Del Rey?


9 comentarii

  • foarte tare tipa. misto si piesele

  • faina...frumoasa vocea...

  • Pe tipa asta o știu de ceva vreme, iar Blue Jeans este printre favoritele mele. Îmi place foarte tare timbrul vocii sale, este classy, iar muzica are acele influențe contemporane care o fac să sune autentic. Big LIKE!love struck

  • abia astept albumul ei. am inteles ca a cantat jazz inainte..

  • E ff tare tipa ! Ascultati si " Kinda outta luck " ..

  • vocea ei imi aduce aminte de where the wild roses grow

  • uite Andreea Balan, asta inseamna sa ai talent

  • Foarte misto. Thanks for sharing happy

  • Daca sunteti sa ascultati artisti noi si talentati aveti aici link spre youtube http://youtu.be/stvIJmnjZFA

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL