Emmah Toris - Ne intamplam (premiera videoclip, proiect nou)

Emmah Toris lanseaza primul videoclip din cariera sa in premiera pe Urban.ro, "Ne intamplam", filmat in mai multe locatii din Europa, Asia si America de Sud.

"Piesa transmite povestea intamplarilor placide sau a celor necesare, care se transforma in marile iubiri, fie ca e vorba despre oameni sau despre ceea ce oamenii ajung sa insufleteasca prin iubire: locuri, momente, amintiri, cuvinte. Este o poveste a intalnirilor pe care le avem in fiecare zi, in conjuncturi diferite, si pe care ajungem sa le traducem si apoi sa le pastram in constiinta", spune Emmah Toris.

Clipul prezinta astfel un tablou al emotiilor care ii leaga pe oameni, indiferent de situatie, rasa, varsta sau cultura. Piesa este in colaborare cu UNU' de la ROA. PLAY!

Emmah Toris reprezinta o alternativa a propriului sau nume. De provenienta germanica, Emmah inseamna "intreg", "universal", "complet", iar Toris este o prescurtare a numelui de familie al artistei, dar si o trimitere la originea japoneza a termenului "Tori", care inseamna "pasare". Cantareata s-a nascut in Romania si are radacini germane si grecesti. Fiind influentata de experientele dobandite in diferite calatorii, de carti, filme si muzica, Emmah a decis sa-si inregistreze reflectiile in piesa "Ne intamplam".

 Un alt clip lansat recent care ne-a placut este "Unreachable" de la N-Tone si Loud Empire.


4 comentarii

  • Felicitari pt debut! Frumoasa melodie, iar fata e de o mie de ori mai frumoasa ca Antonia.

  • 2. punisher in 13.12.2013 /06:45

    o da... surprise

  • Intradevar,este o melodie cu un text destul de deosebit pentru ca trebuie sa stai sa o asculti de cateva ori pentru a-ti da seama exact unde vrea sa '' bata '' dar per ansamblu este o melodie care iti atinge o coarda ''sensibila ''

  • A fost difuzata prima data intr-un moment in care ne intamplam... Si de atunci a ramas melodia noastra de suflet. Ffff frumoasa. Multumim Emmah..

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL