Eyes On Five feat. Atashka Jackson - Gimme some funk (videoclip artist nou)

Eyes On Five, adica Georgiana, Simona, Dede , Micky si Dya, a luat nastere in urma cu cateva luni, la initiativa Moys Records. Din momentul in care au „batut palma” si si-au ales numele de scena, cele cinci fete s-au si apucat de treaba pentru ca, astazi, sa lanseze primul lor single, cu videoclip, pe care l-au numit sugestiv: Gimme Some Funk.

„Eyes On Five” este despre cinci personalitati si identitati diferite, care se imbina perfect, cinci personaje feminine, care iubesc muzica, arta si dansul, conduse de o dorinta comuna: cea de a transmite pasiunea pentru tot ceea ce le inspira. Primul nostru single (feat. Atashka Jackson) Gimme Some Funk, este o piesa plina de energie, care ne-a facut sa dansam direct in studio. Ne-a placut de cand am ascultat-o prima data, asa ca a doua zi ne-am intalnit la sala si am inceput sa lucram la prima noastra coregrafie.

Nu poti spune funk fara fun, așa ca filmarea clipului a fost de o nebunie curata: am sarit, ne-am batut cu perne și am ras cu gura pana la urechi. Ne dorim sa ajunga la inimile cat mai multor oameni, la fel de repede cum a ajuns si in sufletele noastre”, au declarat fetele de la „Eyes On Five”.

Piesa „Gimme Some Funk” este compusa de catre Ryme si Andreea Vatavu, iar textul de catre Pavel Petricenco si Atashka Jackson, in studiourile Moys. „Featuring-ul cu Atashka Jackson este unul natural, atat „Eyes On Five”, cat si rapperul ( care va lansa in curand primul sau single) apartin de acelasi label. Mesajul este unul simplu: Intr-o lume plina de monotonie oricare dintre noi are nevoie de ceva diferit, ceva pozitiv, un pic de funk”, au declarat producatorii piesei.

Cum vi se pare aceasta trupa? Au ceva potential?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL