Oana Radu - Get Ready (single de debut)

Oana Radu, fosta concurenta Vocea Romaniei, lanseaza primul ei single - „Get Ready!", in colaborare cu Dr Mako.

Oana Radu, cunoscuta unora ca "Adele de Romania" in urma participarii la Vocea Romaniei, din primul sezon al concursului unde a ajuns in semifinale, lanseaza azi primul sau single.

Fiind semnata cu casa de discuri Squad Music din Spania, „Get Ready!” este un featuring cu Dr Mako, o piesa de club. De productie s-a ocupat Mihai Ristea, iar versurile si muzica sunt compuse de Dr Mako (Alin Macovei).

„Il cunosc pe Dr Mako de "o viata". Nu m-am gandit niciodata ca impreuna o sa ajungem sa semnam cu o casa de discuri dintr-o alta tara, de fapt nu m-am gandit niciodata ca eu voi semna cu o casa de discuri din "afara" . Rezultatul a fost spectaculos. Melodia este minunata! Poate sunt si subiectiva, sunt cu adevarat incantata de ea. Mihai Ristea este un om minunat, simpatic si amuzant, un adevarat profesionist.”, a declarat Oana Radu.

„M-am bucurat sa colaborez cu Oana, eram convins ca vocea ei suna bine si intr-un contex house, pe de alta parte impreuna cu Mihai Ristea - producatorul acestei piese - am reusit sa gasim sound-ul perfect pentru ca aceasta piesa sa aiba succes in cluburi!”, a adaugat Dr Mako.

Un alt artist nou pe care vi l-am prezentat recent a fost Vlad Alecu - Ready or Not - asculta AICI!

Ce ziceti, are sanse in industria muzicala?


2 comentarii

  • Si uite cum o alta voce superba se strica pe muzica de club...

    Daca tot ati asemanat-o cu Adele, poate dati exemple de melodii "similare" acesteia ale celebrei artiste.

  • Cine a masterizat piesa in halul asta ar trebui sa se apuce de vandut cartofi in piata.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL