Sarah Jsun feat Alexander Shiva - My place (single nou)

Sarah JSun lanseaza un nou single intitulat “ My place”, o piesa cu un mesaj mobilizator, incercand sa scoata in evidenta puterea pe care o avem in interior de a trece peste orice obstacol, chiar si atunci cand sentimentele negative ne cuprind.

 

"Uneori simtim ca lucrurile care se intampla in viata noastra ne coplesesc, ne doboara si atunci dorim sa evadam intr-un loc al nostru, un loc minunat unde sa ne adunam bucatile rupte ale sufletului pentru a le intregi si a gasi puterea de a continua” a spus Sarah. “Am rezonat cu aceasta piesa de la primele acorduri si ma bucur ca am reusit sa prezentam aceast single publicului larg. Sper ca cei care asculta piesa sa se lase purtati de sunete si sa viseze la acel loc special din viata lor...“ a mai adaugat artista.

Piesa are influente dance si este produsa de Alexander Shiva. In curand, echipa se pregateste de filmarile clipului pentru single-ul “ My place”.

Sarah si Alexander au mai colaborat in urma cu fix un an pentru un alt single - "Ocean Sky". Vor avea mai mult succes cu "My place"?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL