White Lynx - Feel My Love (piesa artist nou)

White Lynx lanseaza primul single care se numeste “Feel My Love” impreuna cu Radu si Ivana. Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.

Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum “Jameia” , “Hurricane” – Antonia, “Spre mare” , “Tu si eu” – INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca “Linistea”, “Nu sunt”.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este si compozitor si va avea ca show live cu band.

“Am ales numele de White Lynx, pentru ca rasul (lynx) este un animal reprezentativ romanesc si am simtit sa fie un nume care sa faca referire la ceva din Romania”, a spus Andrei Prodan. “Piesa “White Lynx inspira iubire neconditionata si sper ca videoclipul sa exprime bine aceasta stare. Le multumesc lui Sergiu si Tiberius Margaian, precum si Claudiu Taut, alaturi de care am scris acest concept de video. Filmarile au avut loc in Brasov, iar cuplul pe care l-am avut in videoclip Oana Carmaciu si Tudor Adronic exprima foarte bine tot ceea ce ne-am dorit sa aratam: iubire, sinceritate, optimism”, a mai spus Andrei.

Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales doua voci tinere si fresh Radu Farcane (care deja a lansat doua piese “Arde” si “Suflet tacut”) si Ivana (“Wanna Be One” si “Tomorrow”), ambii artisti Global Records.

Va place acest nou proiect?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL