Artistii care au cantat in Colectiv isi doneaza muzica pentru ajutorarea victimelor

 Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres, Grimus, Luna Amara si multe alte trupe care au urcat pe scena din Colectiv si-au pus la dispozitie piesele pentru compilatia "O Mare Scena", ce vine in ajutorul victimelor din accidentul petrecut in data de 30 octombrie 2015.

In cei doi ani de activitate, clubul Colectiv a gazduit o gama variata de concerte ale unor trupe rock, electro, hip-hop sau experimental. A creat o comunitate si a ajutat industria underground sa se dezvolte.

Tragedia de pe 30 octombrie a lasat si va lasa in continuare niste rani adanci in sufletele noastre si, din pacate va lasa si cicatrici ce nu se vor vindeca niciodata celor care au fost si inca se afla in spitale.

O mare scena este proiectul prin care o parte dintre artistii romani care au cantat in Colectiv au ales sa-si doneze muzica pentru a ajuta victimele si familiile lor.

Acestia si-au "donat" cate o piesa ce este inclusa pe compilatia "O Mare Scena" care poate fi descarcata gratuit. Cei care doresc insa sa-i ajute pe cei care au avut de suferit in urma incendiului din Colectiv pot dona orice suma doresc in contul Fundatiei Estuar cu referinta #SCENACOLECTIV. De aici, banii vor merge mai departe catre victime si familiile lor..

"Colectiv a fost casa muzicii alternative, un loc construit pe schimbul dintre artisti si fani, in care fiecare tabara a oferit tot ce-a avut mai bun celeilalte, acelasi schimb care a tinut in viata o cultura. Prin Colectiv, cele doua tabere au devenit una singura. Acum, aceasta tabara continua sa ofere tot ce are mai bun acelora dintre noi care au nevoie de ajutor. Artistii care au urcat pe scena Colectiv le doneaza acestor oameni bunul lor cel mai de pret – muzica.

Cu ajutorul vostru, incercam sa strangem fonduri pentru cei raniti in incendiul din 30 octombrie. Credem ca fiecare fapta buna atrage dupa sine o alta. Prin urmare, noi, artistii, va oferim spre download gratuit acest material muzical comun, cu rugamintea de a duce si voi mai departe aceasta initiativa, facand o donatie pentru cei care au acum nevoie de sprijinul nostru.", se arata in manifesto-ul de pe site-ul omarescena.ro

Tracklistul compilatiei O Mare Scena

 1.     Silent Strike – Fir
 2.     Dj Undoo – From East to West (And All Over)
 3.     Flou Rege – Semn neclar
 4.     Chimie – Imigrantii 2: Diaspora
 5.     K-lu – Pac-Pac
 6.     Les Elephants Bizarres – Jokers
 7.     Luna Amara – Prea tarziu
 8.     MACANACHE CU DJ SFERA – ORIGINAL
 9.     raku – Fratele (cu Adina Dura & Dj Undoo)
 10.     ALAN & KEPA – Cursa
 11.     ROA – SE AUDE MUZICA (UNUʼ TRAP Remix)
 12.     CRED Ca SUNT EXTRATERESTRU – Viata la Oras (cu Bean MC)
 13.     Coma – Chip
 14.     Fratii Grime – Locomotiva
 15.     Nwanda & K-lu – De ce nu? (Remix)
 16.     Nopame – Wolves of Bucharest feat. Jack
 17.     The Bridge Committee – FUCK THAT feat. Rage
 18.     Suie Paparude – Semnale
 19.     Silent Strike – Noon Moon (Remix)
 20.     The Dream Diggers – Nostalgia
 21.     Grimus – We Donʼt Live Here
 22.     Eyedrops – Prezent
 23.     Vita de Vie – Coltul meu
 24.     Dash – Speranta

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL