Asculta piesa Danemarcei la Eurovision 2013!

Competitia Eurovision 2013 a inceput sa se aprinda din ce in ce mai tare! Hai sa ascultam frumoasa melodie ce va reprezenta Danemarca in concursul european.

Emmelie De Forrest a cucerit publicul din Danemarca si l-a convins sa o trimita in finala celui mai important si mediatizat concurs european de muzica: Eurovision Song Contest 2013.

"Only Teardrops" este piesa ce va reprezenta tara nordica la Malmo in Suedia intr-una din semifinalele ce vor avea loc in luna mai (pe 14 mai, mai precis). Emmelie are aproape 20 de ani, este pe scena de 10 ani, studiaza muzica si are multa experienta in spate, lucru care a ajutat-o sa castige detasat concursul in tara ei.

Piesa e destul de buna, nu suna castigator insa are versuri frumoase, o linie melodica destul de generica si un accent nordic. PLAY!

39 de tari intra in 2013 in Eurovision Song Contest printre care Romania si bineinteles, tara castigatoare de anul trecut: Suedia. Concursul va avea loc in pe arena din Malmo, semifinalele vor fi pe 14 si 16 mai iar marea finala pe 18 mai cand vom afla care este cel mai bun cantec european.

Se pare ca unele state nu s-au mai aratat la fel de incantate de acest concurs astfel ca Turcia, Portugalia, Slovacia si Bosnia si Hertegovina s-au retras din marele show. In schimb, Armenia revine in cursa.

Inscrierile pentru Selectia Nationala din Romania se vor incheia in cateva zile, AICI avem mai multe detalii.

Ce ziceti, are Danemarca sanse sa ajunga in top 3 anul acesta?

Taguri: eurovision 2013

5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL