Afla care sunt headlinerii Liberty Parade 2013!

Liberty Parade, unul dintre cele mai asteptate evenimente dance estivale din Romania, va avea loc in acest an pe 13 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Pe langa DJ-ii romani cu care cei de la Radio 21 ne-au obisnuit in ultimii ani, pe scena de pe "Black Sea Arena" vor urca doi DJ-i straini.

Italianul Alex Gaudino si spaniolul Dr. Kucho!, ei sunt invitatii speciali pe care Liberty Parade 2013 ni-i propune, alaturi de romanii nostri: Dj Optick, Dj Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu, Christian Green, Vali Barbulescu, Mose N, Vika Jigulina, Raoul Russu, Adrian Eftimie, Radio Killer, Dj Dark, Shidance, Marc Rayen, Doi Deejay, Asher & Screen, DJ Razz, Paul Damixie, Ciupy & Mihai Bejenaru, JUST2, Luca M, Andu si DJ Kruger.

Cu o parte dintre cei de mai sus va veti putea intalni pe camioanele Liberty Parade ce vor pleca din Neptun spre Black Sea Arena, in timp ce pe artistii mai "titrati" ii veti putea vedea pe scena Liberty Parade. Ceea ce il caracterizeaza pe Alex Gaudino este hitul "Destination Calabria", il stiti cu totii, dar si sound-ul sau sexy electro house, perfect pentru un festival. Watch out!

Dr. Kucho! n-are cum sa va fie strain. "Doing Better Without You" si "La Tarde Se Ha Puesto Triste" au fost mari hituri aici, in Romania. In aceasta primavara a avut un turneu in mai multe orase din tara, noi profitand de ocazie si stand de vorba cu el inaintea evenimentului din Club Barletto. Interviul cu Dr. Kucho! il puteti urmari aici!

Intr-adevar, am avut headlineri mult mai cunoscuti la Liberty Parade in trecut, insa asta nu inseamna ca evenimentul nu merita vazut. Sa speram ca vom avea parte de mai putine fluiere in public. Este cel mai enervant lucru care poate exista la un eveniment dance. Pana atunci, va invitam sa aruncati un ochi peste recenzia de la Liberty Parade 2012 (foto + video).

Ce parere aveti de line-up-ul din acest an?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL