Avem un mix EXCLUSIV semnat Paul Damixie de la Radio Killer! FREE DOWNLOAD

 
Paul Damixie este DJ, producator si component al trupei Radio Killer, cu care a fost prezent anul acesta si pe scena festivalului Untold in fata a zeci de mii de oamnei
 
 
 
Proiectul Radio Killer, format din Paul Damixie si Lee Hart, reuseste de ceva ani sa ramana in playlist-urile radiourilor, cu acelasi sound dance optimist. Insa putini cunosc afinitatea lui Paul Damixie pentru scena de clubbing in care se simte ca pestele in apa atunci cand este in spatele mixerului de DJ.
 
L-am rugat pe Paul sa ne spuna povestea lui de o vara si l-am provocat sa “prinda” intr-un mix de 60 de minute vibe-ul unei vacante de vara. Rezultatul: un mix care cu siguranta va ridica de pe scaun si pe cel mai lenes dintre noi, gata sa fie ascultat mai jos sau descarcat gratuit de aici
 
Ce pregatiti cu Haha House pentru toamna?
 
Acum ne pregatim de lansarea EP-ului meu alaturi de Nocturno, care contine doua piese noi. Din fericire am gasit destul de multi producatori tineri si talentati din Romania in ultima perioada asa ca toamna asta avem de lansat cateva piese interesante la HaHaHouse.
 
 
 
Open Up Your Heart: de ce e free download?
 
E la free download pentru ca vocalul nu imi apartine. Am folosit niste sampleuri pentru care nu am copyright asa ca prefer sa pun piesa free download pe soundcloud si sa las lumea sa se bucure de ea rapid si simplu.
 

 
 
Highlight-urile acestei veri
 
Fara indoiala highlight-ul verii a fost prezenta la Untold Festival, de la Cluj. Am fost prezent si la scena Red Bull, o scena mai mica unde am pus niste house dar si pe main stage cu Radio Killer unde am performat in fata a cateva zeci de mii de oameni.
 
Asculta mai jos Summertime Madness Mix si descarca-l gratuit de aici
 

 

 
 

 Urmareste-l pe Paul Damixie pe facebook

Ai apucat sa-i vezi in vara asta pe Radio Killer live?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL