Cel mai tare cover dupa Andra - Niciodata sa nu spui niciodata (video)

Noul single lansat de Andra, Niciodata sa nu spui niciodata, a prins foarte bine la public si iata ca au aparut deja si cateva cover-uri dupa aceasta piesa. Noua ne-a atras atentia cel al baiatului cu chitara.

 

Mihai Apetrei sau "Baiatul cu chitara", cum ii place sa i se spuna a pus de curand pe canalul sau de Youtube un cover foarte bun dupa piesa Andrei.

Noua ne-a placut tare mult si credem ca suna chiar mai bine ca originalul, asa ca am zis sa-l impartasim si cu voi.

Orice om are un talent prin care poate face viata mai frumoasa celor din jur. Ideea principala este ca: indiferent la ce te pricepi, ai cel puțin un lucru prin care poti imbunatati lumea din jur. Poate este felul in care zambesti, gatesti, pictezi, incurajezi, repari lucruri, faci website-uri, scrii poezii, faci rime si lista poate continua.

Orice ar fi, si tu poti fii Baiatul cu chitara, daca unul din talentele si pasiunile tale este sa canti la chitara. Sau baiatul cu pictura, daca-ti place sa pictezi. Sau Fata cu incurajarea. Sau Fata cu cele mai bune retete culinare.

Indiferent cat de mic ti se pare talentul tau, nici n-ai idee cat de mult ar putea insemna pentru altii.
Asa ca te incurajez: Foloseste-l! Pune-l in practica chiar acum si fa lumea un loc mai bun.

Baiatul cu chitara

Cum vi se pare cover-ul facut de Mihai? Merita mai multe vizualizari?


1 comentariu

  • Să fim serioşi, Tânărul se străduieşte, dar să afirmaţi că sună mai bine ca originalul este jenant... Personal, nu m-a impresionat, nu mi-a transmis emoţia pe care o induce piesa interpretată de Andra şi Cabron...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL