Beyonce, cel mai cautat nume in 2013

Beyonce a fost cel mai cautat nume in America, conform motorului de cautare Bing. Artista a reusit sa o intreaca inclusiv pe Kim Kardashian, care a pierdut prima pozitie ce o detinea de anul trecut.

Beyonce a reusit sa ajunga cel mai cautat om pe bing datorita unui an foarte plin: showul pe care l-a facut la Superbowl, reuniunea Destiny's Child cu aceasta ocazie, dar si turneul Mrs. Carter World Tour, care i-a adus si o multime de bani, inca de la primele concerte. In schimb, de partea cealalta a Oceanului, trebuie sa se multumeasca abia cu a doua pozitie.

Pe urmatorul loc in clasamentul celor mai cautate nume se afla Rihanna, pe locul 3, si numarul 2 in clasamentul muzicienilor, in timp ce Taylor Swift urca de pe 10 pana pe 4. Madonna, Amanda Bynes si Barack Obama sunt numele care au intrat anul acesta in top. Justin Bieber, in schimb, a picat de pe locul 2 pana pe 6, iar Miley Cyrus, in ciuda unui an foarte plin, ajunge de pe 3 pe 9. Totusi, JayBee este cel mai cautat personaj in UK, urmat de Kate Middleton, Selena Gomez si Nicole Scherzinger, care se bucura de popularitate pe insula datorita participarii sale la X Factor.

Cei mai cautati oameni in SUA:


Beyonce Knowles
Kim Kardashian
Rihanna
Taylor Swift
Madonna
Justin Bieber
Nicki Minaj
Amanda Bynes
Miley Cyrus
Barack Obama

Cei mai cautati oameni in Marea Britanie

Justin Bieber
Beyonce Knowles
Kate Middleton
Selena Gomez
Nicole Scherzinger
Rihanna
Kim Kardashian
Taylor Swift
Emma Watson
Kelly Brook


Beyonce se afla si in topul artistilor care au castigat foarte bine in ultima perioada, incasarile ei fiind maximizate de turneul care a dus-o prin intreaga lume. In plus, Bey reuseste sa faca valva si pentru ca ne tot tine in priza cu diverse filmari pentru videoclipuri, insa nimic nu pare sa fie lansat pana cand Queen B nu isi da acordul.

Ce ziceti de topul acesta al cautarilor? La noi cum credeti ca va arata clasamentul?

 

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL