Bitza lanseaza "Goana dupa fericire" cu GSP

Bitza anunta pe blogul sau oficial ca in data de 4 februarie isi va lansa noul album "Goana dupa fericire" impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Acesta va avea 13 piese 100% urban soul si contine colaborari cu B-Real (de la Cypress Hill), Holograf, Young De, Maximilian, Artan (Timpuri Noi) si Mario. La productia instrumentalelor a lucrat cu Double L, Dribbler, RazOne, Sez, restul de beaturi fiind facute de artist impreuna cu Faibo X.

Primul single promovat si care va beneficia de un videoclip se numeste "Numele Tau" si este un remix al unei piese mai vechi Holograf: "Oriunde te vei afla". Materialul video a fost filmat la sfarsitul anului trecut, in regia lui Alex Ceausu (Ador Media) si va fi lansat curand pe posturile muzicale.

Un video making of si o multime de poze de la filmarile clipului piesei "Numele tau" v-am aratat AICI si AICI.

Concertul de lansare va fi la inceputul lunii februarie si va fi deschis de un recital Maximilian. Vor fi alaturi de el pe scena Pupe de la Vita de Vie, Artan, Dj FaiboX, Mario, dar si alti invitati surpriza, precum si un band (Dj-tobe-chitara-bas).

Mai multe detalii puteti citi chiar la Bitza pe blog.

P.S. ca sa va facem si mai curiosi: piesa suna foarte bine si clipul este unul reusit. ;)

Credit foto: Cristina Chipurici (Pyuric)


23 comentarii

  • 21. ?BaBy LoVe? ?BaBy in 23.01.2010 /04:32

    lasa Ice Cube, asculta-ti idolul care spune aceleasi probleme de familie, super HH, wow

  • [...] o sesiune de interviuri cu Bitza, care urmeaza sa lanseze albumul “Goana dupa fericire” impreuna cu GSP pe 4 februarie. Despre ce am vorbit cu el veti vedea in randurile de mai [...]

  • Era un comentariu in aprobare, care a intrat in spam .... deci ady7zu daca citesti asta ...retine: Cum dreacu ma sa lasi link gen "descarca albumul lui Bitza" ....ba oamenilor ...e 10 ron 'tui mama masii e cat un pachet de tigari, pentru ce sa il descarci frate?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL