Bosquito - Live in Garajul Europa Fm (poze, video, recenzie)

Bosquito au concertat aseara in Garajul Europa FM pentru toate generatile de "bosquitoizi"!Mi s-a parut mai mult decat evident ca Bosquito suna de 10 ori mai bine live si nici un studio nu poate capta energia pe care o au baietii astia pe scena. Canta cu o pofta rara si se simte o bucurie aparte in energia lor, pentru ca la Bosquito toata lumea canta, nu doar trupa.

Am intrat in garaj pe acordurile jucause ale piesei "Tobogan", atmosfera era deja stabilita, fanii de toate varstele aplaudau, cantau si ignorau total aerul greu si cald din garaj.Inainte de piesa "Hopa, hopa", un moment m-a impresionat foarte placut. Intrebat daca Bosquito vor ramane in continuare in tara, Radu Almasan, vocalul trupei a fost intrerupt imediat de catre public. Un mare "Nu!" a umplut Garajul Europa FM si cred ca multi din cei care urmareau frecventa sau transmisia online au rezonat cu acest gest.Dupa scurta interventie a lui George Zafiu, trupa a continuat cu si mai multa energie si piese precum "Asa ca beau", "M-ai dat peste cap", "Tu esti iubita mea", "Femeia", "Marcela", "Pepita" sau "Doua maini" au scos tot ce-a fost mai puternic din publicul Boquito.Surpriza serii a fost o noua piesa numita "Cand îngerii pleaca" care a incantat, evident, tot publicul si din cate am inteles a genereat si multe mesaje de la fanii pusi pe ascultat frecventa Europa FM. Mi s-a parut foarte faina piesa si am inteles ca momentan este in heavy rotation pe radio, abia astept sa o lanseze si online!In timp ce Radu canta piesa "Doua Maini", am observat cum o fetita si-a luat parintii de maini, le-a impreunat si i-a invitat frumos la dans, a fost un gest dulce si memorabil. Atunci mi-am dat seama ce public are Bosquito si imi pare rau ca nu l-am cunoscut mai devreme :)Dupa super spectacolele sutinute de Bosquito, Alexandra Ungureanu, Inna sau Loredana, Garajul Europa FM se pregateste pentru un nou concert. Pe 17 august, trupa Vunk va concerta ca la inceputuri pentru milioane de romani.

Ai fost la concertul Bosquito de la Garajul Europa FM? Cum ti sa parut? :)


3 comentarii

  • Ma bucur ca s-a intors Radu iar proiectul celor de la Europa Fm este chiar misto. Bravo

  • SENZATIONAL !
    Am avut placerea sa-i ascult live pe baieti si ceva mai devreme, pe 23 iulie, intr-un concert extraordinar la Zilele Municipiului Campulung Muscel (oras istoric-prima capitala a Tarii Romanesti).
    Ca si in Garajul EuropaFM, au oferit miilor de spectatori un show de exceptie, formatia fiind bisata de vreo 5-6 ori si daca ar fi cantat doar ei toata seara nu s-ar fi suparat nimeni...BRAVO BOSQUITO !!!

  • felicitari Bosquito! sper sa nu va schimbati! nu i-am mai auzit de mult cantand live (totusi s-a intamplat o data, acum mult timp, in Tulcea happy )

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL