Cai verzi pe pereti - Smiley si Alex Velea (cover)

Noul single Smiley, Alex Velea si Don Baxter beneficiaza de un cover reusit pe care l-am descoperit pe YouTube: Dodo Damsa's acoustic version. Trebuie sa auzi si varianta asta!

Din primul moment in care am auzit 'Cai verzi pe pereti' in Piata Mare din Sibiu am stiu ca va fi un hit si a prins foarte bine si foarte repede astfel ca au inceput sa apara coverurile dedicate pe YouTube.

Un artist destul de talentat a incercat o versiune acustica a noului single Smiley cu Alex Velea si Don Baxter, a bagat multe armonii si a dat o alta atitudine piesei. Ascultati mai jos!

Vezi AICI videoclipul oficial al single-ului "Cai verzi pe pereti"!

Oare ce parere au Smiley si Alex Velea despre cover-ul asta? Cu siguranta ii vom intreba cand ii vom vedea, cu prima ocazie.

Tu ce parere ai?


8 comentarii

 • Wow! Foarte frumos love struck

 • GENIAL!big grin Super tare!!!

 • Pacat ca tipii ca el nu sunt pe scena sau pe radio. Asa ceva as asculta cu mare placere! Sper sa sune la fel de bine si a cappella happy Felicitari! Ar fi bine sa puna Smiley mana pe el si sa-i faca o piesa, tipul cu usurinta ar fi intors scaunele de la Vocea Romaniei!

 • De acord cu Xanax , as asculta asa ceva cu cea mai mare bucurie decat aceleasi negative , aceleasi versuri intr-o alta ordine si alte nume doar ..straight face happy
  Respect pentru munca si talentu tipului !

 • Multumesc frumos Edi si Urban.ro pentru articol, chiar a fost o surpriza placuta si vreau sa zic ca ma simt onorat de comentarii (Xanax, Sebb, Benny, Deea) va multumesc mult si va invit sa ascultati piesa "Senzual" pe care tocmai am uploadat-o pe YT.
  O seara faina tuturor!

 • AstA e super tare
  Alex Velea este ahhhhhhhhhhhhhhhh
  Sa imi bag p in a lui ca bun mai e confused
  ah pl lui as vrea sa stiu cum arata rolling on the floor))))))))))))))))))
  Alex veleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( mama ce imi frec ***** happy )

 • confused
  ***** mea s-a ars :0

 • Foarte frumos , Bravo Îm-i place foarte mult țineo tot așa și ai să ajungii un STARstar TE felicitt love struck

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL