Ce fac vedetele de Paste/1 mai?

Cum sarbatoarea de Paste si mini vacanta de 1 mai au cazut in acelasi timp, artistii au mai multe optiuni din care sa aleaga cum sa isi petreaca timpul liber.

Alexandra Stan, dupa promovarea albumului “Alesta” in Japonia si o vacanta binemeritata in Costa Rica, a reinceput seria concertelor internationale, sustinand de curand show-uri in Rusia, Turcia si Egipt. Astfel, de Paste va merge acasa, la Constanta, unde va petrece alaturi de familia ei.

Printre artistii HTag PR, se numara si Vizi Imre, care a sarbatorit Pastele Catolic, dupa cum spune: “Eu am sarbatorit Pastele acum o luna. De 1 mai am concert la Piatra Neamt si ma bucur mult ca ajung in zona Moldovei”.

Kamelia are dublu motiv de sarbatoare. Clipul ei “Amor” a depasit 20 milioane de vizualizari pe YouTube, asa ca de Paste va petrece acasa la Timisoara, dar si-a propus sa incerce lucruri noi: “Voi sta cu familia si o voi ajuta pe mama in bucatarie. M-am gandit ca anul acesta sa incerc sa vopsesc niste oua cu ceara. Sunt foarte curioasa daca imi vor iesi sau nu”.

Boier Bibescu este familist convins, mai ales de cand a venit pe lume baietelul lui, Lucas: “Anul acesta mergem cu familia la mare, o sa fie prima experienta pentru Lucas cu marea, dar si primul lui Paste”.

Din Baile Felix si proaspat mutata in Bucuresti dupa ce a participat la Eurovision cu piesa “Behind The Shadows”, Florena va petrece vacanta acasa, alaturi de familie, apoi se va reintoarce in studio, unde pregateste cel de-al doilea single.

Shift a petrecut ultima perioada in studio, unde a pus la punct toate detaliile pentru lansarea albumului lui de debut, “Adevarul”. De 1 mai si-a propus sa se relaxeze la mare, unde merge cu gasca de prieteni.

Alex Velea isi va petrece sarbatoarea de Paste asa cum stie mai bine, pe scena, apoi artistul va sta alaturi de familie. Rashid va canta alaturi de Alex Velea in concertul din Bucuresti.

Lino, unul dintre artistii promitatori de la Golden Boy Society, si-a propus sa profite de vacanta de Paste pentru a invata pentru examenul de bacalaureat.

Tot din gasca lui Alex Velea face parte si Mario Fresh, care dupa ce a tot cantat “Iarta-ma” merge acasa la parinti, in Iasi, sa petreaca timpul liber in familie.

Voi ce faceti de Paste/ 1 mai?

 


9 comentarii

 • Faceti articole d-astea de parca e foarte insteresant ce fac niste neica nimeni de sarbatorile lu' peste prajit. Sunteti penali grav. Cine-i Rashid? Lino? straight face straight face ***?! Vizi Imre?!! rolling on the floor)

 • 2. Gregory in 30.04.2016 /14:17

  De Inviere intentionez sa ajung la biserica, la slujba. Pe 1 mai voi fi de serviciu. Pe 2 si 3 la biserica, cu ajutorul Domnului, asa cum este crestineste, iar apoi voi petrece cu cei dragi. Sarbatori fericite, tuturor! happy

 • Sărbătorim "învierea" unui schizofrenic...

 • 4. Gregory in 02.05.2016 /13:37

  Sylver, foarte urat din partea ta sa-L jignesti pe Dumnezeu. Pe tine cine te-a creat?

 • M-au creat mama şi tata. happy Pe dumnezeul tău cine l-a creat?

 • 6. Gregory in 04.05.2016 /15:37

  Te-au creat mama si tata, dar toti oamenii ponesc de la Adam si Eva, care i-a creat Dumnezeu, deci Dumnezeu a creat oamenii. Dumnezeu este creatorul.

 • Te-am întrebat ceva. Pe dumnezeul tău cine l-a creat?

 • 8. Gregory in 08.05.2016 /18:32

  Întrebarea pusă în acest fel nici nu are sens. Este ca şi cum ai întreba "Care este mirosul culorii albastre?" Albastrul nu face parte din categoria lucrurilor care au miros, aşa încât întrebarea nu are rost. În acelaşi fel, Dumnezeu nu face parte din categoria lucrurilor care sunt create sau născute ori cauzate de ceva. Dumnezeu nu este creat sau cauzat de nimic şi nimeni – El există pur şi simplu.

 • Atunci şi eu exist pur şi simplu!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL