Ce se intampla cu juriul Vocea Romaniei? Cine pleaca si cine ramane?

Seful PRO TV face dezvaluiri fericite in cazul emisiunii Vocea Romaniei! Emisiunea revine iar juriul va avea o componenta fericita, una pe care multi si-o doreau!

Seful PRO TV, Aleksandras Cesnavicius, a acordat un interviu pentru Hotnews.ro in care a lamurit, in sfarsit, situatia legata de emisiunea Vocea Romaniei. Dupa ce a confirmat faptul ca showul va reveni la TV in aceasta toamna, acesta confirma ca... Smiley, Marius Moga si Loredana Groza vor ramane in juriul Vocea Romaniei 2014, acestia facand parte din juriu inca din primul sezon al competitiei.

E o surpriza placuta! Iata ce a declarat seful PRO TV despre toate zvonurile plecarii celor trei la alte televiziuni!

Care dintre celebritatile PRO TV se vor regasi cu siguranta si in echipa din toamna? Ce vedete nu se vor regasi - cu exceptia celor care au fost deja anuntate de Antena 1?

Aleksandras Cesnavicius: Multe dintre vedetele noastre au fost anuntate in presa ca plecate la Antena 1. Au fost, insa, doar zvonuri, iar publicul a putut citi in presa o parte dintre acestea in ultimele saptamani. Show-urile mari de divertisment "Vocea Romaniei" si "MasterChef" se vor intoarce pe ecran in toamna, acestea fiind doar doua dintre programele puternice din grila. Suntem fericiti ca juratii Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon "Vocea Romaniei" si ca Pavel Bartos va continua sa prezinte acest show fantastic de cautare a celei mai bune voci din Romania. De asemenea, casting-ul pentru cea de-a cincea editie a "MasterChef" a inceput si va urma o caravana in tara.

Le oferim vedetelor noastre o platforma media lider pe piata. Exista o loialitate reciproca deosebita care merge dincolo de relatiile contractuale. Sunt convins ca echipa noastra de vedete va satisface publicul si se va incadra perfect in show-urile pe care le pregatim. Sincer fiind, cu toata modestia, PRO TV reprezinta cea mai buna platforma pentru vedetele noastre - cel mai bun reach, cele mai bune programe, cel mai bun spirit de echipa, sprijinite de cele mai bune audiente.

Preselectiile pentru Vocea Romaniei au inceput deja - vezi AICI unde te poti inscrie! Intre timp, la X Factor au loc alte drame si scandaluri: Cheloo a fost dat afara si inlocuit! Care e noul juriu X Factor 2014?

E o veste buna si pentru tine faptul ca Moga, Smiley si Lori raman la Vocea Romaniei? Iti va lipsi Horia Brenciu, cine l-ar putea inlocui?

Informatii via Hotnews.ro


1 comentariu

  • cred ca unora le va lips Brenciu, cat pt inlocuitor, cred ca se va opta pentru Andra..sunt prea multe ''nepotisme'' big grin

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL