Ce se mai aude despre... Mandinga

Atunci cand i-am intrebat pe membrii trupei cu ce se mai ocupa in ultima vreme raspunsul lor a fost: “Cu multa muzica :) .” Poate nu multi dintre noi stiu ca Mandinga este singura trupa latino din Romania care a reusit sa aiba succes atat in tara cat si peste hotare. Mandinga inseamna: Ella - solista, Alex– trompeta si voce, Bazooka– percutie, Florin– bass, Ciupi– tobe, Zach– saxofon, El Nino– congas, Tony– trombon, Omar Secada– pian.

Pana in prezent Mandinga a scos 4 albume: De corazon - 2003, Soarele meu- 2005, Gozalo!- 2006, Donde– 2008. Donde este un material inedit care reuseste sa imbinare stilul latino si cu folclor balcanic, asezonat cu salsa, guajira, bolero, cha-cha, reggaeton pana la R&B, latin house, calipso si acid jazz.

Faptul ca ei sunt niste profesionisti si au muzica latino in suflet s-a dovedit si pe 21 martie cand au avut un superb concert la Sala Palatului- Historia de un Amor.

Atunci cand i-am intrebat despre urmatorul material pe care il vor promova acestia au raspuns: “ Nu avem momentan niciun clip in plan insa ne concentram pe ce dorim ca publicul sa experimenteze atunci cand vine la un concert de-al nostru. Cand vom avea ceva nou ce vom considera ca merita prezentat, vom promova intens. Mandinga este un brand cunoscut si apreciat pentru cum face muzica nu cat de des scoate ceva nou.”

Despre surprizele pe care acestia ni le pregatesc va putem spune ca trupa a fost recent invitata in Germania sa cante doar Balkan Salsa. Acesta este un gen inventat de Mandinga care se incadreaza in categoria de world music, fapt ce il face atat de interesant in strainatate. „Este produsul nostru de export care are un mare avantaj: nu va suferi niciodata presiunea de a se adapta la ce se asculta la ora asta in muzica de la noi si nu numai.”

Mandinga s-a mutat vara asta pe litoral deoarece are foarte multe concerte. Cu toate acestea ii putem vedea si prin tara, toate detaliile despre spectacolele sustinute de ei le puteti gasi pe pagina oficiala a acestora mandinga.ro.

Tot ca plan de viitor Mandinga se pregateste sa onoreze propunerea Guvernului Romaniei de a participa in septembrie La Expozitia Mondiala Shanghai 2010.

Membrii Mandinga muncesc foarte mult pentru a ramane cei mai buni in ceea ce fac si ca ultim argument va las sa va bucurati de o parte speciala din concertul - Historia de un amor :) .

Mandinga: Site oficial, Facebook, Twitter , YouTube.


5 comentarii

 • 1. Alin Radu in 11.08.2010 /17:54

  Una din cele mai tari trupe romanesti care am auzit, le urez mult succes!!

 • Eu zic ca la show - Mandinga e cea mai buna din Romania! happy
  Nu prea scot ei piese noi, videoclipuri, insa fac o muzica foarte buna!

 • ^ subscriu...fac show foarte misto. happy

 • 4. Diana Craiova in 13.08.2010 /18:38

  Una din trupele mele preferate! Imi place foarte mult Mandinga. Au un sound altfel decat ceea ce auzim zilnic in industria muzicala. Le urez mult succes in tot ceea ce intreprind si sper sa mai organizeze concerte de o asemenea amploare ca "Historia de un amor"!

 • Nu am mai auzit absolut nimic despre ei big grin

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL