Cei mai difuzati artisti din Romania vor fi premiati la Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, vor fi premiati pe 4 octombrie, la Sibiu, in cadrul primei editii a Media Music Awards.

Evenimentul desfasurat in Piata Mare, in fata a zeci de mii de oameni, este organizat de Media Forest, institutia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzarile tuturor artistilor prin rapoarte saptamanale, si va fi sustinut de Kiss TV si Kiss FM.

Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparenta si de necontestat din Romania, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

Artistii premiati vor fi incadrati in urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance,Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest SpecialAward, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

Evenimentul de la Sibiu, fosta Capitala Culturala Europeana, va fi o gala impunatoare, organizata la standarde internationale, ale renumitelor Eska Music (Polonia), Mad Awards (Grecia), Balkan Music Awards (Bulgaria) si RMA (Rusia).

Pentru decernarea premiilor Media Music Awards, sunt luate in calcul difuzarile posturilor de radio Kiss FM, Europa FM, Magic FM, ProFM, Radio 21, Radio Zu, National FM si Radio Romania Actualitati, si a posturilor de televiziune 1 Music Channel, Kiss TV, MTVRomania si UTV.

Romania este o tara cu artisti exceptionali, muzica produsa si interpretata de acestia fiind exportata cu succes pe intregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment si in Romania, bazat pe criterii de premiere cuantificabile si verificabile, care sa desemneze cei mai prolifici artisti romani pe perioade de cate un an. Conceptul este utilizat la scara mare pe pietele occidentale de showbiz, unde competitia intre artisti este extrem de ascutita. Incercam integrarea acestui eveniment intr-un context european, utilizand informatiile integrate de chart la nivel european si extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical de talia Eurovision”, declara Adrian Cupsa, CEO Media Forest.

Evenimentul Media Music Awards se va desfasura pe parcursul a trei ore, timp in care pe scena din Piata Mare a Sibiului vor urca cei mai in voga artisti ai momentului, pentru a-si ridica trofeele meritate si a oferi recitaluri live de calitate, in semn de multumire fata de statiile media care i-au difuzat in ultimele 12 luni.

In plus, la ceremonie vor lua parte multe vedete cunoscute din lumea televiziunii, a filmului si a modei, care vor transforma Media Music Awards intr-unul din marile evenimente mondene ale anului.

La evenimentul de la Sibiu vor fi prezenti directorii de programe ai statiilor media luate in considerare pentru stabilirea premiantilor, ei fiind factorii care au decis difuzarile pieselor artistilor in ultimul an.

Media Music Awards va premia si cele mai ascultate piese din online, in urma monitorizarii realizate in ultimul an de Media Forest si Trilulilu.ro. Este pentru prima data cand, in Romania, se acorda premii muzicale pentru accesarile online.

Evenimentul se doreste a fi impresionant totodata si prin regia scenica speciala (sunet, lumini, scenotehnica, videotehnica, efecte speciale) pregatita pentru fiecare artist si moment in parte. Colaborarea cu cea mai mare firma de scenotehnica si organizare de evenimente din Transilvania va asigura succesul si calitatea regiei scenice.

In prezent, serviciile Media Forest se bucura de totala incredere si sunt utilizate de catre majoritatea radiourilor importante, a caselor de discuri, artistilor, managerilor artistici din Romania, bucurandu-se de o mare credibilitate si apreciere din partea acestora.

Urban.ro este partener media al evenimentului asa ca va vom aduce mai multe detalii despre Media Music Awards 2012 in curand! Am sustinut Media Forest de la inceput si ne bucuram ca folosesc informatiile pe care le au pentru premii muzicale!

Voi cine credeti ca va castiga?


8 comentarii

 • Best Male - Alex Velea
  Best Female - Corina
  Best New Artist - Sore
  Best Hip Hop - Guess Who
  Best Pop - Alex Velea/ Smiley/ Connect-R/ Inna
  Best Dance - Inna
  Best Song - Guess Who/ Connect-R/ Smiley
  Best Rock - Voltaj
  Best DJ - Radio Killer pot fi bagati la dj? Habar nu am big grin
  Best Group - Voltaj/ Radio Killer
  Best Featuring - Guess Who & Mitza/ Inna & Play and Win
  Best Video - Smiley/ Inna

  Cam pe astia pariez eu..batalia pt cele mai multe premii se va da intre Alex Velea, Connect-R, Smiley si Inna.
  Chiar ma bucur ca vom avea niste premii muzicale date PE BUNE. Adica tinand cont de difuzarile pe radio/tv.
  Cum RMA-ul e de cacaaat, cu scena, organizare si sonorizare de cacaaat si cum tine peste 5 ore..sunt binevenite aceste decernari de 3 ore care sper sa se ridice la nivelul celor mentionate (Eska, Mad).
  Si oricum, marile decernari (AMA, MTV EMA, MTV VMA si tot asa) se tin toamna, nu la inceputul verii, cum a fost in cazul RMA-ului.
  Sunt curioasa cine va prezenta aceste premii.

 • Ma gandesc ca vor fi difuzate premiile si la TV, nu? Canalul nu se stie inca? E un pas important si un pas in fata ca am inceput sa organizam si astfel de evenimente, chiar daca melodiile super-difuzate la radio sunt deseori si cele mai enervante sau care nu plac la tot publicul (adica 90% popcorn). Macar asta face ca premierea sa fie mai interesanta si asa vedem si noi care sunt cei mai difuzati artisti... Pronosticuri poate fac si eu mai incolo...

 • daca e sustinut de Kiss TV la ce canal crezi ca vor fi difuzate?

 • Tot ce vreau eu e sa castige cei de la Parazitii cu piesa Toate-s la fel la best Hip Hop!

 • @Adi: Si cate difuzari pe radio/tv au cu piesa aia?!?

 • 6. Oana Mircea in 21.09.2012 /17:58

  corect ar fi best malebig grinONNY

 • xANAX,BEST FEMALE CORINA????CE GUSTURI AI... .happy)

 • Best Song:Vara Rece - Eli & Kamelia

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL